İki aylık bebeklerini son kez sevip camiye bıraktılar - Son Dakika
3.Sayfa

İki aylık bebeklerini son kez sevip camiye bıraktılar

Adıyaman'da iki aylık bebeklerini sevdikten sonra camiye bırakan anne ve baba kameralara yakalandı.

21.07.2019 17:22  Güncelleme: 21:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman'da iki aylık bebeklerini sevdikten sonra camiye bırakan anne ve baba kameralara yakalandı.

Edinilen bilgilere göre, gece saat 02.00 sularında Kap Camii'ne kucaklarındaki 2 aylık bebekle gelen bir kadın ve erkek, bir süre caminin avlusundaki banklarda oturdu. Yaklaşık 10 dakika banklarda oturan çift 2 aylık erkek bebeği sevdi. Güvenlik kameraların yansıyan olayda anne, daha sonra bebeğini cami avlusunun köşesine bıraktı. Anne ve baba dikkat çekmemek için tek tek avludan çıktı.

İki aylık bebeklerini son kez sevip camiye bıraktılar

SABAH NAMAZINA GELENLER FARK ETTİ

Sabah namazına gelen cami görevlileri avluda battaniyeye sarılı bir bebek görünce durumu polise bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri, avluya bırakılan 2 aylık bebeği alarak hastaneye götürdü. Bebek hastanede bakıma alınırken, polis ekipleri güvenlik kameralarından bebeklerini bırakıp kayıplara karıştıkları belirlenen anne ve babayı yakalamak için çalışma başlattı.

Cami imamı Fetih Erdil, gece saatlerinde bir çiftin camiye gelerek 2 aylık bebeklerini bıraktıklarını ve bebeği sabah fark ederek polise teslim ettiklerini söyledi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İki aylık bebeklerini son kez sevip camiye bıraktılar
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa İki aylık bebeklerini son kez sevip camiye bıraktılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (71)

  • Volkan : 3 çocuk yapanlar pişman olacaksınız 8 20 Yanıtla Volkan: Köpeklere kemik bile atmam 1 1 Kökenci : Sen git köpek besle 0 1 Usta: 14 kişi şimdiden pişman olmuş.çocuklarını camiye bırakırlar artık 1 0
  • BUDANUR: bakamadıgını dogurma oyleyse 20 7 Yanıtla tam 35: bos konusmayin..buyuk konusmayin.Ben evliyim hayat her zaman istedigimiz gibi gitmiyor..Burdan yazmak cok basit..Bi de git o anne baba ya bi sor bakalim evlattan ayrilmak nasil bir duygu..O sebebi arastirmak lazim 22 7 Çare : Bakamadığını doğurma diyeceğine bir bebeğine bakamayacak duruma düştüğüne söylesene sözlerini 11 3
  • Hikaye: Üç cocuk yaptım gelsin baksın hadi 10 14 Yanıtla Çare : Bazıları vatandaşın yüzüne bile bakmıyor 3 çocuğa bakmaktan dem vuruluyor. Adın gibi maalesef HİKAYE 4 6
  • Hamido: Sizde nasil insansiniz hicmi vicdaniniz yok 12 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi
    09:59 Giresun'da Kuyumcu Soygunu: 3 Şüpheli Gözaltına Alındı, Çalınan Altınlar Ele Geçirildi

    Giresun'un Bulancak ilçesinde dün öğle saatlerinde meydana gelen silahlı kuyumcu soygunuyla ilgili 3 şüpheli gözaltına alınırken, çalınan altınlar da ele geçirildi. Giresun Emniyet Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri kısa sürede yaptıkları çalışmayla 3 şüpheliyi yakalayarak, olayda kullanılan tüfekle çalınan 4.5 kilogram altını ele geçirdi. Giresun İl Emniyet Müdürlüğü açıklamasında, olayın adliye, emniyet ve jandarma teşkilatlarının kararlı ve titiz saha çalışmaları sonucunda kısa sürede çözüme kavuşturulduğu belirtildi. Giresun'un huzuru için güçlü bir şekilde çalışmaya devam edileceği vurgulandı.

  • Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı
    09:55 Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde define avcısı yakalandı

    Erzincan'ın Otlukbeli ilçesinde yapılan ortak çalışmalar sonucunda define avcısı F.A. yakalandı. Şahsın araç ve ikametinde yapılan aramada birçok define arama detektörü, av tüfeği ve tarihi eser niteliğinde metal objeler ele geçirildi. Şüpheli şahsın işlemleri adli makamlarca devam etmektedir.

  • Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı
    09:42 Bursa'da Bir Kadın, Dükkanın Önündeki Köpeği Çaldı

    Bursa'da bir kadın, hava alsın diye dükkanın önüne bağlanan köpeği önce sevdi sonra çaldı. Güvenlik kamerasına yansıyan o anlar, Şaban Alper'in köpeğinin çalınmasına şahit oldu. Alper, polis ekiplerine haber vererek köpeğini bulmak için çalışma başlattı.


Advertisement