Beber ve Koltuktaki Müşteri Cinayetinde 9 Kişiye Dava Açıldı - Son Dakika
Güncel

Beber ve Koltuktaki Müşteri Cinayetinde 9 Kişiye Dava Açıldı

Beber ve Koltuktaki Müşteri Cinayetinde 9 Kişiye Dava Açıldı

Adana'da berberde tıraş olan 36 yaşındaki Yenal Yerli ile berber kalfası 25 yaşındaki Kenan Satar'ı tabancayla öldüren 22 yaşındaki Hacı Aytekin ile birlikte ona yardım ettiği öne sürülen 8 kişi hakkında dava açıldı.

17.07.2015 11:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da berberde tıraş olan 36 yaşındaki Yenal Yerli ile berber kalfası 25 yaşındaki Kenan Satar'ı tabancayla öldüren 22 yaşındaki Hacı Aytekin ile birlikte ona yardım ettiği öne sürülen 8 kişi hakkında dava açıldı.

Olay, geçen 8 Kasım'da merkez Seyhan İlçesi'nin Gürselpaşa Mahallesi'ndeki berber dükkanından meydana geldi. Çok sayıda suç kaydı bulunan Yenal Yerli, tıraş olmak için berbere geldi. Bu sırada Hacı Aytekin, aralarında husumet bulunan Yenal Yerli'nin berberde olduğu haberini aldı. Berber'in önüne giden Hacı Aytekin, Yenal Yerli'ye tabancayla ateş açtı. Kurşunlara hedef olan Yerli olay yerinde, onu tıraş eden Kenan Satar ise kaldırıldığı hastanede öldü. Hacı Aytekin kaçarken, kendisine yardım etmek için gelen 35 yaşındaki Ferat Dora da 'Yenal'ın adamı geliyor' diyerek ateş açtı. Açılan ateş sonucu yanlışlıkla yaralanan Hacı Aytekin arkadaşları tarafından hastaneye kaldırılırken, yardım etmek için olay yerine gelen arkadaşları da kaçtı.

5 KİŞİ YAKALANDI

Olay sonrası kaçan şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı soruşturma başlatan polis, farklı adreslere operasyonlar düzenledi. Düzenlenen operasyonlarla Hacı Aytekin ile ona yardım ettiği öne sürülen Ferat Dora, Nesih Turunç (36), Bilal Bellurkan (21) ve Ahmet Doğan (21) yakalandı. Nöbetçi mahkemece şüpheliler tutuklanırken, firari olan Kadir Altun (27), Halim Şimşek (42), Egemen Bilir(48) ve Mehmet Çengel'in (39) yakalanması için çalışma başlatıldı.

İDDİANAME TAMAMLANDI

Olayla ilgili soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet Savcısı iddianamesini hazırladı. Savcı, Hacı Aytekin hakkında 2 kişiyi kasten öldürme suçundan 2 kez ağırlaştırılmış ömür boyu hapis, yaralama suçundan 4.5 yıl hapis, ona yardım ettiği öne sürülen Ferat Dora hakkında 34.5 yıl hapis, diğer 7 şüpheli hakkında ise yardım suçundan 30'ar yıl hapis cezası istemiyle Adana 5'inci Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açtı. Şüpheliler önümüzdeki günlerde hakim karşısına çıkacak. - Adana

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Beber ve Koltuktaki Müşteri Cinayetinde 9 Kişiye Dava Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • gurselpasa: Allah Kerim halim efendi sende olursun elbet nasıl can verecem dur bakalim 0 0 Yanıtla
  • gurselpasa: Allah Kerim halim efendi sende olursun elbet nasıl can verecem dur bakalim 0 0 Yanıtla

Advertisement