Bebka'nın Yönetim Kurulu Toplantısı Bilecik'te Yapıldı - Son Dakika
Güncel

Bebka'nın Yönetim Kurulu Toplantısı Bilecik'te Yapıldı

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) yönetim kurulu toplantısı, Bilecik'te gerçekleştirildi.

28.02.2017 17:07
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Eskişehir Bilecik Kalkınma Ajansı'nın (BEBKA) yönetim kurulu toplantısı, Bilecik'te gerçekleştirildi.

Bilecik Valiliğinde gerçekleştirilen toplantıya, Eskişehir Valisi ve BEBKA Yönetim Kurulu Başkanı Azmi Çelik, Bilecik Valisi Süleyman Elban, Bursa Valisi İzzettin Küçük, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, BEBKA Genel Sekreter Vekili Yunus Fatih Kadiroğlu, Bilecik TSO Başkanı Mefail Ateş, Bilecik İl Genel Meclisi Başkanı Oğuz Sertler, Eskişehir Ticaret Odası Başkanı Metin Güler ve diğer yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Eskişehir Valisi Çelik, toplantıda yatırım destek ofislerinin hazırladığı eylem planlarının değerlendirileceğini belirterek, "Gündemdeki konuları görüşmek suretiyle umut ediyorum ki Bursa, Eskişehir ve Bilecik için faydalı bir toplantıyı nihayetlendirmiş olacağız. Valilerimize, katılımcılara ve diğer üyelerimize teşekkür ediyorum." dedi.

Toplantı, Eskişehir ve Bilecik illerinin yatırım, destek ve tanıtım stratejileri ve 2016 yılı ajans faaliyetleri raporu ile diğer gündem maddelerinin görüşülmesiyle sona erdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bebka'nın Yönetim Kurulu Toplantısı Bilecik'te Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı
    23:33 Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında 29 düzensiz göçmen yakalandı

    Çanakkale'nin Ayvacık ilçesi açıklarında Sahil Güvenlik Kuzey Ege Grup Komutanlığı ekipleri tarafından hareket halinde bir lastik bot tespit edildi. Yapılan operasyonda Afganistan ve İran uyruklu 8'i çocuk toplam 29 düzensiz göçmen yakalandı. Göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezine teslim edildi.

  • Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi
    23:20 Kayseri'de Tarihi Eser Operasyonu: Çok Sayıda Sikke ve Obje Ele Geçirildi

    Kayseri'de jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışmalarda arama yapılan bir araçtan çok sayıda tarihi eser çıktı. İstihbari çalışmalar sonucunda durdurulan araçta ve sürücüsü üzerinde yapılan aramalarda 10 adet sikke, 5 adet obje ve 20 gram altın tozu bulundu. Materyallere el konulurken, sürücü gözaltına alındı.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu
    23:16 Denizli'de İlkokul Öğrencisi ve İki Arkadaşı Kayboldu

    Denizli'nin Pamukkale İlçesi'nde ilkokul 4. sınıf öğrencisi Ayaz Yalçın ve iki arkadaşı dünden itibaren haber alınamıyor. Aile ve polis ekipleri kayıp çocukları bulmak için arama çalışmalarını sürdürüyor.

  • Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor
    23:13 Ordu'da Ana Arı Yetiştiriciliği Kursuna Katılan 23 Kişi Eğitim Alıyor

    Ordu'da Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Ordu Arıcılık Araştırma Enstitüsü Müdürlüğü ve Ordu Arı Yetiştiricileri Birliği tarafından düzenlenen ana arı yetiştiriciliği kursuna 23 kişi katıldı. Vali Muammer Erol, kursu ziyaret ederek kursiyerlere başarılar diledi. Kurs sonunda sertifika verileceği belirtildi.

  • OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı
    23:09 OnePlus Ace 3 Pro Özellikleri ve Detayları Ortaya Çıktı

    OnePlus'ın yeni amiral gemisi modeli OnePlus Ace 3 Pro, Snapdragon 8 Gen 3 işlemcisi ve 16 GB RAM belleği ile dikkat çekiyor. Ayrıca 1,5K kavisli ekran, 6000 mAh pil ve 100W hızlı şarj desteği gibi özelliklere sahip olan cihaz, rakiplerine aman vermeyecek.


Advertisement