Bedensel Engelli Sporcular 2 Turnuvaya Katılacak - Son Dakika
Spor

Bedensel Engelli Sporcular 2 Turnuvaya Katılacak

Bedensel engellilerde milli takım sporcuları, bu hafta 2 farklı uluslararası turnuvada yarışacak.

24.05.2016 12:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bedensel engellilerde milli takım sporcuları, bu hafta 2 farklı uluslararası turnuvada yarışacak.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonundan (TBESF) yapılan açıklamaya göre Atletizm Milli Takımı İsviçre'de, Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı ise Kanada'daki turnuvada mücadele edecek.

İsviçre'nin Notwiil kentinde yarın başlayacak ve 6 gün sürecek Bedensel Engelliler Uluslararası Atletizm Turnuvası'nda, antrenörler Ahmet Simser, Özkan Kaya, Salih Öztürk, Ömer Cantay ve Aytan Ayata'nın denetiminde 10 sporcu yarışacak.

Milli takımda erkeklerde, Bayram Yılmaz, Nur Ahmet Akal, Barış Telli, Kerim Elyaz, Nurullah Kart, kadınlarda ise Hamide Kurt, Zübeyde Süpürgeci, Dilba Tanrıkulu, Zeynep Acet ve Nurşah Usta forma giyecek.

Kanada'nın Toronto kentinde 26-31 Mayıs tarihlerinde yapılacak Tekerlekli Sandalye Basketbol Büyük Erkekler Turnuvası'na ise Harman Yazıcıoğlu ile Ahmet Akın antrenörlüğündeki milli takım katılacak.

Tekerlekli Sandalye Basketbol Milli Takımı'nda, Yunus Altıntaş, Özgür Gürbulak, Cem Gezinci, Ferit Gümüş,Kaan Dalay, Deniz Acar, Fikri Gündoğdu, İsmail Ar, Selim Sayak, İbrahim Yavuz, Murat Yazıcı, Gökhan Coşkun, Mustafa Muhittinoğlu, Kaan Kemal Şafak ve Uğur Toprak yer alıyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Bedensel Engelli Sporcular 2 Turnuvaya Katılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement