Bedrettin Dalan Hakkındaki Yakalama Kararı Kaldırıldı - Son Dakika
Güncel

Bedrettin Dalan Hakkındaki Yakalama Kararı Kaldırıldı

Ergenekon Davası'nın firari sanığı Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Bedrettin Dalan hakkındaki yakalama kararı oybirliğiyle kaldırıldı.

18.02.2015 17:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ergenekon Davası'nın firari sanığı Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Bedrettin Dalan hakkındaki yakalama kararı oybirliğiyle kaldırıldı. Dalan hakkında 12 Nisan 2010 tarihinde yakalama kararı çıkarılmıştı.

Ergenekon Davası'nın firari sanığı Yeditepe Üniversitesi Kurucusu Bedrettin Dalan'ın avukatı Celal Ülgen, müvekkili hakkında yakalama kararının kaldırılması için İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi'ne dilekçe sundu. Dalan hakkındaki talebi inceleyen İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesi yakalama kararını oybirliğiyle kaldırdı. Ergenekon davası kapsamında firari oldukları için dosyaları ayrılan firari sanıklar Bedrettin Dalan, eski Milletvekili Turhan Çömez, emekli Tümgeneral Mustafa Bakıcı, Emrah Gönenci ve Saipir Deblevidze'nin yargılanmasına 6 Şubat 6. Ağır Ceza Mahkemesi'nde başlanmıştı. Dalan'ın avukatı Celal Ülgen'in müvekkili hakkındaki yakalama kararının kaldırılması talebini, mahkeme reddetmişti. Red kararı üzerine Dalan'ın avukatı Celal Ülgen bir üst mahkeme olan İstanbul 7. Ağır Ceza Mahkemesine dilekçe sunarak başvurmuştu. Dalan hakkında 12 Nisan 2010 tarihinde yakalama kararı çıkarılmıştı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bedrettin Dalan Hakkındaki Yakalama Kararı Kaldırıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı
    06:13 Karabük'te çıkan bıçaklı kavgada 3 kişi yaralandı

    Karabük'ün 100. Yıl Mahallesi'nde 1003 Nolu Cadde'de iki grup arasında henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışma kavgaya dönüştü. Kavga sırasında 3 kişi bıçakla yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri bölgeye sevk edildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile kentteki özel bir hastaneye kaldırıldı.

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.


Advertisement