Behzat Ç'nin Ercüment'i Nejat İşler Çukur'a transfer oldu - Son Dakika
Magazin

Behzat Ç'nin Ercüment'i Nejat İşler Çukur'a transfer oldu

Behzat Ç.'nin Ercüment'i Nejat İşler reyting rekortmeni dizi Çukur'a transfer oldu. İşler, dizide Yamaç'ın en azılı düşmanı rolünde yer alacak.

29.12.2019 15:33  Güncelleme: 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Efsane dizi Behzat Ç.'de psikopat bir iş adamı ve suç örgütü liderini canlandıran başarılı oyuncu Nejat İşler, reytinglerde birinciliği kimseye kaptırmayan Çukur'da seyirci karşısına çıkacak.

ÇUKUR'A TRANSFER OLDU

6 yıl sonra tekrar ekrana gelen Behzat Ç'nin yeni sezonunun olup olmayacağı tartışılırken dizinin en sevilen karakterlerinden olan Ercüment Çözer'i Nejat İşler, Çukur oyuncuları arasına katıldı.

Behzat Ç'nin Ercüment'i Nejat İşler Çukur'a transfer oldu

YAMAÇ'IN AZILI DÜŞMANI OLACAK

Çukur'da izleyicilerin karşısına yine "kötü adam" rolü ile çıkacak olan Nejat İşler'in dizideki ismi Çağatay olacağı öğrenildi. Yamaç'ın bugüne kadarki en zorlu düşmanı olacak Çağatay'ın nasıl bir karakter olacağı şimdiden büyük merak uyandırdı.

Behzat Ç'nin Ercüment'i Nejat İşler Çukur'a transfer oldu

SAYGI DİZİSİNDE DE BAŞROLDE

BluTV ve İnter Medya ortaklığında hayata geçirilen Saygı, dizisinde de yer alacağı konuşulan İşler'e Vatanım Sensin adlı dizide karşılıklı oynayarak izleyicilerin hafızalara kazanan Miray Daner ve Boran Kuzum eşlik edeceği konuşulmuştu. Dizi, Behzat Ç'nin kötü karakteri Ercüment Çözer'in gizemli hikayesini ekranlara taşıyacak.

Behzat Ç'nin Ercüment'i Nejat İşler Çukur'a transfer oldu
Behzat Ç\'nin Ercüment\'i Nejat İşler Çukur\'a transfer oldu

Son Dakika Magazin Behzat Ç'nin Ercüment'i Nejat İşler Çukur'a transfer oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Vakkas: Çukuru izleyenin aklını seveyim. 2 6 Yanıtla Tamam : Sen izleme kardeşim.izleyene saygı duyacaksın! Seve seve.. anlatabildim mi? 5 3 Tamam : Çukur dizisine laf atan kumandayı alıp zaplasın..bu kadar basit. 5 1
  • m.ş.t: bu dizide sapıtmaya başladı kısır döngü dön dur izlenmez artık yeni yüzler beklerken fosilleri alıyorlar 1 2 Yanıtla
  • Burayı da: Pisle 1 1 Yanıtla

Advertisement