Behzat Uygur'dan, Kendisini Songül Karlı'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye İlginç Cevap: Ben Başkasının Kocasıyım - Son Dakika
Magazin

Behzat Uygur'dan, Kendisini Songül Karlı'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye İlginç Cevap: Ben Başkasının Kocasıyım

Songül Karlı geçtiğimiz günlerde eski eşi Metin Yüncü'nün borçları yüzünden evine birkaç kez haciz geldiğini açıklamıştı. Bir kullanıcı Karlı'nın eski eşini Behzat Uygur'a benzetince ortalık karıştı. Uygur takipçiye, "Hanımefendi ben başkasının kocasıyım" açıklamasını yaptı.

24.09.2018 09:07  Güncelleme: 16:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Demet Akalın'dan sonra ünlü sanatçı Songül Karlı'ya da eski eşinin borçları yüzünden haciz gelmesi gündemde çok konuşulanlar arasındaydı. Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'nün borçlarından dolayı evindeki her şey hacz edilmişti. Ancak bu olay sosyal medyada ilginç diyaloglara sahne oldu. Oyuncu ve sunucu Behzat Uygur'un Songül Karlı'nın eski eşi Metin Yüncü'ye benzerliği başına iş açtı.Bazı kullanıcıların Behzat Uygur'a Songül Karlı'dan dolayı mesaj atması usta oyncuyu şaşkınlığa uğrattı.

"BEN O DEĞİLİM"

Metin Yüncü'yü Behzat Uygur'a benzeten bir takipçi , "Songül Karlı ne olacak? Onun dolandırmış olduğunuz paraları, mal varlıkları.. Yazık değil mi kadına? Size hiç yakıştıramadım" diyerek hesap sordu. Bu mesaj karşısında şaşkınlığını gizlemeyen Behzat Uygur şu cevabı verdi: "Hanımefendi o ben değilim. Ben başkasının kocasıyım."

Behzat Uygur'dan, Kendisini Songül Karlı'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye İlginç Cevap: Ben Başkasının Kocasıyım

KARLI'DAN OLAYA MÜDAHALE

Bu ilginç olayı öğrenen olaya hemenmüdahale eden Songül Karlı "Arkadaşlar Behzat Uygur benim arkadaşım, beni dolandıran Metin Yüncü" açıklamasını yaptı.

Behzat Uygur'dan, Kendisini Songül Karlı'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye İlginç Cevap: Ben Başkasının Kocasıyım
Behzat Uygur\'dan, Kendisini Songül Karlı\'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye İlginç Cevap: Ben Başkasının Kocasıyım

Son Dakika Magazin Behzat Uygur'dan, Kendisini Songül Karlı'nın Eski Eşine Benzeten Takipçiye İlginç Cevap: Ben Başkasının Kocasıyım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Gerçek OLMAYAN andresmo..: AMERİKANIN OYUNU BUNLAR 7 6 Yanıtla
  • Ya: Bu memleketın o kadar çok ısı varkı bu ne o vermıs o almıs ona benzemıs bezmememıs 2 4 Yanıtla
  • Yanlız: Pısırın pısırın getırın bu ne ya 2 4 Yanıtla
  • Oflu hoca: Ulan gıdın namaz kılın bırakın dedıkodıyu 0 0 Yanıtla

Advertisement