Bekçilerin Kimlik Kontrolünden Kaçan 2 Çocuk, Çatıda Saklanırken Yakalandılar - Son Dakika
Güncel

Bekçilerin Kimlik Kontrolünden Kaçan 2 Çocuk, Çatıda Saklanırken Yakalandılar

Adana'da bekçilerin kimlik kontrolünden kaçan 2 çocuk, girdikleri 3 katlı binanın çatısında saklanırken yakalandı. Polis gözaltına alınan çocukların, hırsızlıktan çok sayıda kaydı olduğunu tespit etti.

26.04.2019 07:46  Güncelleme: 09:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde saat 04.00 civarında mahalle bekçilerinin şüphelenip, kimlik kontrolü yapmak istemesi üzerine kaçan 2 çocuk, girdikleri 3 katlı binanın çatısında saklanırken yakalandı. Polis tarafından gözaltına alınan çocukların, hırsızlıktan çok sayıda kaydının bulunduğu tespit edildi.

MÜSTAKİL EVE GİRMEK İSTEDİLER

Seyhan ilçesi Mücahitler Caddesi'nde saat 04.00 sıralarında devriye görevi yapan mahalle bekçileri, Fatih Sultan Parkı yakınında durumlarından şüphelendikleri iki çocuğun kimlik sorgusu yapmak istedi. Ancak çocuklar kaçtı. Mahalle bekçilerinin peşlerine düştüğü çocuklar, yaklaşık 500 metre ileride müstakil bir eve girmek istedi.

ÇATIDA YAKALANDILAR

Sese uyanıp dışarı çıkan ev sahibini gören çocuklar, bu kez arka sokaktaki 3 katlı binanın kapısını zorlayıp, açarak içeri girdi. Çocukların ardından binaya giren mahalle bekçileri ve gelen polisler, her iki şüpheliyi çatıda saklanırken buldu. Gözaltına alınmak istenen çocuklar direnince arbede çıktı. Arbede sırasında yere düşen bir mahalle bekçisi sağ elinden yaralandı.

HIRSIZLIK KAYITLARI ÇIKTI

İsimlerinin A.K. (15), ve İ.H. (16) oldukları belirlenen çocukların, hırsızlık suçundan çok sayıda kaydı bulunduğu tespit edildi. Sağlık kontrolünden geçirilen A.K. ve İ.H., Çocuk Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Meslektaşları tarafından hastaneye götürülen yaralı mahalle bekçisinin, elinde kırık oluştuğu saptandı.

Bekçilerin Kimlik Kontrolünden Kaçan 2 Çocuk, Çatıda Saklanırken Yakalandılar
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bekçilerin Kimlik Kontrolünden Kaçan 2 Çocuk, Çatıda Saklanırken Yakalandılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri
    16:26 Tokat'ta Deprem Sonrası Yapı İncelemeleri

    Tokat'ta meydana gelen deprem sonrası yapılan incelemelerde, 500 ihbardan 50 yapı incelendi ve 5 yıkık, 15 ağır hasarlı yapı tespit edildi. Bakan Yardımcısı Tuzcuoğlu, hasarlı yapıların çoğunlukla 1999 öncesi yapılan binalar olduğunu belirtti ve ülkemizin deprem bölgesi olduğunu vurguladı. Kamu binalarında ise herhangi bir hasar görülmediği açıklandı.

  • Havza Muhtarları Derneği Başkanı Muhtarlarla Belediye Başkanı İkiz'i Ziyaret Etti
    16:25 Havza Muhtarları Derneği Başkanı Muhtarlarla Belediye Başkanı İkiz'i Ziyaret Etti

    Havza Muhtarları Derneği Başkanlığı tarafından düzenlenen ziyarette, muhtarlar Belediye Başkanı Murat İkiz'i ziyaret etti. İkiz, muhtarların önemli iletişim köprüleri olduğunu belirterek, önümüzdeki 5 yılda mahallelerin sorunlarını çözmek ve yaşam standartlarını yükseltmek için çalışmalar yapacaklarını ifade etti. Dernek başkanı Şahin ise İkiz'in ilçeye ve mahallelere değer katacak çalışmalar yapacağına inandıklarını söyledi.

  • Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi
    16:24 Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği Genel Kurulu Gerçekleştirildi

    Suluova Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği'nin 2024 yılı 1. Dönem Olağan Genel Kurulu, öğretmenevinde gerçekleştirildi. Toplantıda, görev süreleri dolan encümenlerin yerine yeni encümenler seçildi. Birlik başkanı Kaymakam Şafak Gürçam, daha önce görev alanlara teşekkür ederek, amaçlarının köylerde yaşayan vatandaşların hayat standartlarını yükseltmek olduğunu belirtti. Yapılan seçimde İl Genel Meclisi üyeleri Hasan Basri İnan ve Akın Yağız Demirelli, köy muhtarları Muhittin Çakır ve Yavuz Çarıkçı göreve getirildi. Toplantı sonunda muhtarların sorun ve talepleri dinlendi.

  • Gaziantep'te restoranda yöresel lezzetler 40 liraya halkla buluşuyor
    16:24 Gaziantep'te restoranda yöresel lezzetler 40 liraya halkla buluşuyor

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından hizmete alınan restoranda, 4 çeşit yöresel lezzetten oluşan menü, 40 liradan halkla buluşturuluyor. Hasan Celal Güzel Millet Bahçesi'nde bulunan restoranda günlük hazırlanan menüler, öğle ve akşam saatlerinde vatandaşlara ikram ediliyor. Uygulama, vatandaşlara daha ucuz yemek sunabilmek amacıyla başlatılmış olup, halktan olumlu dönüşler almaktadır.

  • Bolu'da tartışma sonucu eş ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi
    16:24 Bolu'da tartışma sonucu eş ve kayınpederini öldüren damat adliyeye sevk edildi

    Bolu'da yaşanan olayda, tartıştığı eşi ve kayınpederini bıçaklayarak öldüren damat, adliyeye sevk edildi. Olayda ayrıca kayınvalidesini de yaralayan şüpheli, polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı. Tartışmanın nedeni olarak geçimsizlik gösterildi.

  • Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı
    16:24 Osmaneli Kaymakamı Yüksel, Muhtarlarla İstişare Toplantısı Yaptı

    Bilecik'in Osmaneli İlçesinde Kaymakam Yüksel, köy ve mahalle muhtarları ile tanışma ve istişare toplantısı düzenledi. Kaymakam Yüksel, muhtarlara yeni görevlerinde başarılar diledi ve vatandaşların sorunlarını aktarmalarını istedi. Yeni Belediye Başkanı Bekir Torun da muhtarların önemine vurgu yaparak iş birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

  • Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı
    16:21 Eskişehir Yunusemre Mahallesi'nde 700 Vatandaş Yağmur Duası Yaptı

    Eskişehir'in Yunusemre Mahallesi'nde bulunan vatandaşlar, yaklaşık 700 kişinin katılımıyla Yunus Emre Türbesi'nde yağmur duası yaptı. Tarımla uğraşan vatandaşlar, Allah'a yağmur yağması için dua etti. Dua sonrası mahalleli tarafından imece usulü yapılan etli pilav cemaate ikram edildi. Mahalle muhtarı Ali Acar, katılan vatandaşlara teşekkür etti.

  • Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı
    16:21 Yozgat'ta deprem sonrası hasar tespit çalışmaları başladı

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen depremden etkilenen Yozgat'ın Kadışehri, Çekerek, Aydıncık ve Akdağmadeni ilçelerinde hasar tespit çalışmalarına başlandı. Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, şu ana kadar 147 konut, 8 cami, 2 minare, 14 ahır hasar gördüğüne dair talebin geldiğini söyledi.


Advertisement