Bekçinin Dikkati 5 Kişiyi Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Bekçinin Dikkati 5 Kişiyi Kurtardı

Bekçinin Dikkati 5 Kişiyi Kurtardı

Fatih'te 6 katlı binanın 3'üncü katındaki tekstil atölyesinde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu.

01.03.2012 10:04  Güncelleme: 10:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Fatih'te 6 katlı binanın 3'üncü katındaki tekstil atölyesinde çıkan yangın, korku dolu anlar yaşanmasına neden oldu. Yangının çıktığı atölyede kalan 5 kişi, kapıyı kıran bekçi tarafından kurtarıldı.

Saraç İshak Mahallesi, Mabeyinci Yokuşu, 25 numarada bulunan 6 katlı binanın 3'üncü katında saat 05.30 sıralarında yangın çıktı. Elektrik sobasından çıktığı tahmin edilen yangın kısa sürede daireyi etkisi altına aldı. Tekstil atölyesi olarak kullanılan işyerinin karşısında bulunan hanın bekçiliğini yapan 65 yaşındaki İsrafil Kutlu, alevleri fark ederek itfaiye ve polis ekiplerine ihbarda bulundu.

Yanına kazma ve balta alan Kutlu, birkaç arkadaşıyla birlikte yanan dairenin kapısına gitti. Kapıyı çalan bekçi açan olmayınca "Burada 5 kişi hem çalışıyor hem de yatıyor. Kapıyı kıralım yoksa ölecekler" uyarısında bulundu. Kutlu ile arkadaşları kapıyı kırıp içeriye girdikten sonra uyuyan 5 işçiyi dışarı çıkardı. Bu sırada Gürcistan uyruklu bir işçi elinden hafif yaralandı. Diğer 4 işçi, bir taksi ile hastaneye kaldırıldı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri alevleri kısa sürede söndürdü. İşyeri kullanılmaz hale gelirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Bekçinin Dikkati 5 Kişiyi Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement