Beki İkala Erikli 5 Mart'ta Agora Alışveriş Merkezi'nde! - Son Dakika
Güncel

Beki İkala Erikli 5 Mart'ta Agora Alışveriş Merkezi'nde!

"Meleklerle Yaşamak" kitabıyla yüz binleri melekleriyle tanıştıran Erikli'nin yıllar içerisinde kitapları çok okundu, verdiği seminerler doldu.

01.03.2016 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Pek çok kişiyi melek enerjisi ile tanıştırdı. Beki İkala Erikli, "Meleklerle Yaşamak- Bolluk ve Bereket" isimli son kitabında bereket ve para konusunda yapılan hatalara dikkat çekecek. Erikli, "Bereket gelir yeter ki siz istemeyi bilin" diyeceği bu keyifli söyleşiye, meleklerle mucizeler yaratmayı ve meleklerle bereketi yaşamımıza nasıl gani gani çekebileceğimizi, meleklerle tanışmak, onları hissetmek ve bolluğu almak için 5 Mart Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezine davet ediyor.

Sevilen Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar Beki İkala Erikli, D&R işbirliği ile İzmirlilerin buluşma noktası Agora Alışveriş Merkezi'ne konuk olacak. 5 Mart Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında, saat 18:30'da başlayacak söyleşi saat 19:30'da imza günü ile devam edecek.

Beki İkala Erikli Kimdir?
Robert Kolej ve Boğaziçi İşletme mezunu, 13 yıl üst düzey yönetici olarak Procter&Gamble Türkiye, Almanya, İsviçre, Hollanda ve İngiltere'de çalıştı. Küçük yaşta psişik yeteneklerini keşfeden ve uzun yıllar çevresinin de etkisiyle bu yönünü bir kenara atan Beki Erikli, İngiltere'de Sir John Whitmore'dan Executive Coaching ve Collin Reeve'den NLP Practitioner/Business NLP(Neurolingual Programming) eğitimi aldı.
Heidelberg'de Coaches Training Institute'un beş aylık yaşam koçluğu eğitim programını tamamladı. Hawaii'li şaman Dr. İhaleakala Hew Len'den aldığı Ho'oponopono eğitimi sayesinde öğrenciliği ve kariyeri boyunca bir kenara attığı içsel rehberliğine yeniden kavuştu.
İçsel rehberliği, onu Münih'te Charles Virtue'den Medyumluk Sertifikasyonu ve Hawaii'de Dr. Doreen Virtue'dan Meleklerle Çalışma (ATP) ve Meleklerle Medyumluk (ATM) eğitimi almaya yöneltti. Erikli, Executive Coaching/Yaşam Koçluğu'nun yanı sıra, gruplarla ve bireylerle yaşam ötesiyle iletişim, geçmiş yaşam şifası ve meleklerle iletişim kurma çalışmaları yapmaktadır.

5 Mart Cumartesi günü Agora Alışveriş Merkezi A Blok etkinlik alanında saat 19:30'da "Meleklerle Yaşamak- Bolluk ve Bereket" adlı kitabını imzalayacak olan sevilen Yazar Beki İkala Erikli, parayla ilgili inançlarımızı fark etmemiz, bereketin önündeki blokajlarımızı kaldırmamız ve parayı bolluğun her açıdan yaşamınıza çekebilmemiz için gerekli püf noktaları saat 18:30'da gerçekleştireceği sohbette ziyaretçiler ile paylaşacak.

Agora Alışveriş Merkezi'nde etkinlikler devam edecek…
Agora Alışveriş Merkezi İcra Kurulu Başkanı Hasan Noyan, D&R işbirliği ile gerçekleştirilecek olan Beki İkala Erikli ile keyifli söyleşi ve imza gününe tüm İzmirlileri davet etti. İzmirlilerin buluşma noktası olan Agora Alışveriş Merkezi'nde daha önce Can Bonomo, Yılmaz Özdil, Ozan Doğulu, Cem Özer, Canan Tan, İclal Aydın, Ayşe Kulin gibi birçok ünlü ismi ağırladıklarını vurgulayan Noyan;Mart ayında başarılı gazeteci Uğur Dündar'ın yeni kitabını imzalamak üzere Agora Alışveriş Merkezi'ne geleceğinin müjdesini verdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Beki İkala Erikli 5 Mart'ta Agora Alışveriş Merkezi'nde! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement