Bekir Ağırdır: Z kuşağı; İYİ Parti, MHP ve HDP'ye yakın duruyor, öfkeleri baskın, daha net pozisyon... - Son Dakika
Güncel

Bekir Ağırdır: Z kuşağı; İYİ Parti, MHP ve HDP'ye yakın duruyor, öfkeleri baskın, daha net pozisyon...

Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Murat Sabuncu ile yaptığı Sayıların Dili programında 'Z kuşağı tartışmalarını' yaptıkları araştırmalara da atıfta bulunarak analiz etti.

08.07.2020 09:45  Güncelleme: 11:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Konda Genel Müdürü Bekir Ağırdır, Murat Sabuncu ile yaptığı Sayıların Dili programında 'Z kuşağı  tartışmalarını' yaptıkları araştırmalara da atıfta bulunarak analiz etti. Ağırdır  "bu kuşağın yüzde 70'i var olan partilerin Türkiye'nin sorunlarını çözeceğine inanmıyor" derken gençlerin parti yönelimlerini de şöyle anlattı:

Bizim araştırmalarımızda gördüğümüz bu kuşağın yarıdan çoğu siyasi aktörlerden umutsuz olduğundan dolayı oy vermeye gitmeyeceğim diyor. ve nitekim de gitmiyor zaten ağırlığı da. Ama gittiği zaman da AK Parti ve CHP'nin oy oranları, ya da gidenleri için diyeyim, araştırmalar üzerinden söylüyorum, seçim sonucu üzerinden değil... Gideceğini ve bir parti tercihinde bulunacağını söyleyenlerin içindeki oy oranları da AK Parti ve CHP'nin Türkiye ortalamasından geride. İyi Parti, MHP ve HDP ise Türkiye ortalamasından fazla oy alıyor. Ne demek... Çünkü bu çocuklar daha net tavırlar istiyorlar. Daha net pozisyonlar istiyorlar. Sadece radikal demek istemiyorum... Çünkü öfkeleri baskın.

Bekir Ağırdır: Z kuşağı; İYİ Parti, MHP ve HDP\'ye yakın duruyor, öfkeleri baskın, daha net pozisyon...
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Güncel Bekir Ağırdır: Z kuşağı; İYİ Parti, MHP ve HDP'ye yakın duruyor, öfkeleri baskın, daha net pozisyon... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement