Bekir Bozdağ, "(Bakan Fatma Betül Sayan Kaya) Bu İftiranın Dillendirilmesine Zemin Hazırlayanların... - Son Dakika
Politika

Bekir Bozdağ, "(Bakan Fatma Betül Sayan Kaya) Bu İftiranın Dillendirilmesine Zemin Hazırlayanların...

Bekir Bozdağ, "(Bakan Fatma Betül Sayan Kaya) Bu iftiranın dillendirilmesine zemin hazırlayanların kınıyorum.

16.10.2017 18:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bekir Bozdağ, "(Bakan Fatma Betül Sayan Kaya) Bu iftiranın dillendirilmesine zemin hazırlayanların kınıyorum. Bu çok açık bir itibar suikastidir, iftiradır, ahlaksızlıktır"

-"Seçim sisteminin değişmesine dair bur çalışmanın olmadığını biliyorum"

ANKARA(İHA)- Başbakan Yardımcısı Bozdağ, Bakanlar Kurulu Toplantısının ardından açıklamada bulundu.

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, eski Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ'un yeniden yargılanmasına ilişkin Başbakanlık izninin gerekli olduğunun hatırlatılması üzerine, "Bugün Bakanlar Kurulunun gündeminde böyle bir konu yoktu. Bu tamamen adli süreçlerle ilgili bir konu, Başbakanımızın değerlendirmesi üzerine verilecek bir karardır. Şu anda Başbakanlığa bu konuda yapılmış bir tebligat yok. Mahkemenin kararı Başbakanlığa iletildikten sonra Sayın Başbakanımız bu talebi değerlendirecek ve karar verecektir" dedi.

ABD'nin 'acil tıbbi durumlarda vize verileceği' yönündeki açıklamasına Bozdağ, "Şu anda o açıklamadan benim haberim yok. Şu anda heyet geldi, Türkiye'ye. Buradaki sorunları ve çözümleri birlikte konuşacaklar. Biz, diliyoruz ki bu kriz tamamen aşılsın, tamamen ortadan kaldırılsın. Bu her iki ülke yönetimini çözüme zorlayacak bir sorun. Ben eminim ki onlar da bu zorluğun ve mecburiyetin de farkındalar. Kısmi iyileştirmeler değil, bu sorunun tamamen ortadan kaldırılması bizim beklentimiz" ifadelerini kullandı.

Bekir Bozdağ, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya hakkında bir televizyon kanalında etik ve ahlak ilkeleriyle bağdaşmayan bir iftirada bulunulduğunu belirterek, "Bu iftiranın dillendirilmesine zemin hazırlayanların kınıyorum. Bu çok açık bir itibar suikastidir, iftiradır, ahlaksızlıktır" dedi.

Bekir Bozdağ, "(Bakan Fatma Betül Sayan Kaya) Bu İftiranın Dillendirilmesine Zemin Hazırlayanların...
Kaynak: İHA

Son Dakika Politika Bekir Bozdağ, '(Bakan Fatma Betül Sayan Kaya) Bu İftiranın Dillendirilmesine Zemin Hazırlayanların... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement