Bekir Develi Elazığ'da - Son Dakika
Güncel

Bekir Develi Elazığ'da

Elazığ Belediyesi sosyal ve kültürel etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor.

22.01.2018 16:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu kapsamda TRT ekranlarında düzenlediği programlarla tanınan Bekir Develi, 23 Ocak Salı günü akşam 19'da, Belediye Kültür Merkezi'nde Elazığlılarla bir araya gelecek. Develi, "Hikâyelerle Anadolu İrfanı" adlı konferansta kültürümüz, örf ve adetlerimizdeki değişimler, âlimlerimiz, evliyalarımız ve onların ibretlik hayatlarına dair konulara değinecek.

Elazığ Belediyesi'nden yapılan açıklamada 2018 yılının kültürel etkinliklerin ağırlıklı yapılacağı bir yıl olacağı belirtilerek şunlar ifade edildi.

"Geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yılda birçok kültürel etkinliklere ev sahipliği yapacağız. Bu doğrultuda TRT ekranlarında yaptığı programlarla adından söz ettiren Bekir Develi tarafından gerçekleştirilecek "Hikâyelerle Anadolu İrfanı" konferansı 23 Ocak Salı günü akşam 19'da Belediye Kültür Merkezi'nde düzenlenecek. Ardından 26 Ocak Cuma günü Radyo 7 program yapımcısı Mehmet Ercan tarafından "Şiir ve Türkü Dinletisi akşam 19.30'da BKM'de gerçekleşecek. Ocak ayı etkinlikleri kapsamında bir diğer program ise, 27 Ocak Cumartesi günü Kerkük Vakfı Genel Sekreteri Prof. Dr. Suphi Saatçi'nin katılımıyla 'Osmanlı'nın Yitik Şehri Kerkük' adlı konferansla devam edecek. Elazığ Belediyesi Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek kültürel etkinliklere tüm hemşehrilerimiz davetlidir."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bekir Develi Elazığ'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement