Bekiroğlu Emniyet Müdürü Kolcu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Bekiroğlu Emniyet Müdürü Kolcu'yu Ziyaret Etti

Bekiroğlu Emniyet Müdürü Kolcu\'yu Ziyaret Etti

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu’yu makamında ziyaret etti.

12.04.2016 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Çorum İl Başkanı Av. Rumi Bekiroğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın kuruluşunun 171. yıldönümü nedeniyle İl Emniyet Müdürü Murat Kolcu'yu makamında ziyaret etti.

İl Başkan Yardımcıları Mesut Ceylan ve Lemzi Çöplü ile İl Yönetim Kurulu Üyesi Cemil Öz'ünde katıldığı ziyarette tüm Emniyet Teşkilatı'nın kuruluş yıldönümünü tebrik eden Rumi Bekiroğlu, her zaman ve her şartta polisin yanında olduklarını vurguladı.

İl Başkanı Rumi Bekiroğlu, "171. yıl nedeniyle tüm güvenlik güçleri biriminde görev alan başta İl Emniyet Müdürümüz Murat Kolcu olmak üzere en üst rütbeden alt rütbedeki tüm görevli polis teşkilatımızın kuruluş yıldönümünü kutluyoruz. Ayrıca yeni emniyet binamızın da hayırlı olmasını diliyoruz" dedi.

Memleketimizin, özelikle son zamanlarda yaşamış olduğumuz terör belası ile mücadele eden, bu uğurda canını dahi esirgemeyerek seve seve veren kahraman yürekli polis kardeşlerimizin Polis Haftasını kutluyoruz diyen Bekiroğlu, "Her zaman onlarla birlikte, yanlarında olduğumuzu, dualarımızı da eksik etmediğimizi belirtmek istiyorum. Asker-polis ayrımı yapmadan tüm güvenlik güçlerine elimizden gelen desteği sağlayacağımızın bilinmesini istiyorum. Vatanımız bir bütündür, vatanı korumak kutsaldır. Bu uğurda yüreğini, göğsünü siper eden kardeşlerimizin yanındayız. Bu vesileyle de şehitlerimize Allah'tan rahmet, yaralılarımıza da Mevla'mdan şifalar diliyoruz." dedi.

AK Partinin 2001 yılında kurulup 2002 yılından günümüze kadar hükümeti yönettiğini belirten Rumi Bekiroğlu, " PKK terör belası 1970'li yılların sonlarında 1980'den itibaren süre gelen bir ivme ile bu ülkede ülkeyi bölmek, parçalamak ve insanlara nifak tohumu saçmak için elinden gelen mücadeleyi gösterirken, bunlara karşılık sizlerin cansiperane çalışması bizlere onur ve gurur vermektedir. Bu tabi silahlı terör örgütü olarak da algılanmasın, günümüzde yine FETÖ terör örgütüne yönelik özelikle Çorum'da dahi yaptığınız çalışmaları takdire şayan olarak gözlüyor ve izliyoruz. Bu ülkeyi bölmek için, parçalamak için veya şer odakların maşası olarak kullanılan kişilere karşı yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebriklerimizi sunuyoruz. Diğer bir husus da Çorum'un asayişi, biz biliyoruz ki Türkiye'nin 81 vilayetinde asayiş yönünden en iyi durumda olan illerden birisiyiz. Burada tabi sizin katkınınız yadsınamaz bu vesileyle de sizi ve ekibinizi tebrik ediyoruz."şeklinde konuştu.

Emniyet Müdürü Murat Kolcu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "iktidar partimizin söylemlerinde ya da fiiliyatta sürekli olarak yanımızda olduklarının, bizleri sürekli desteklediklerinin farkındayız" diyerek, polis teşkilatı olarak ülkenin, Çorum'un huzuru, sükuneti için çaba gösterdiklerini kaydetti. Bir yandan kuruluş yıldönümünü kutlarken, diğer yandan da bölücü, yasadışı örgütlerle, huzuru bozan unsurlarla ve suç örgütleriyle mücadeleye devam ettiklerinin altını çizen Kolcu, asayişi, trafik akışını sektere uğratmamak için gece gündüz çalıştıklarını dile getirdi.

Kolcu, "Gönlünü ve duasını bizlerden esirgemeyen sizlere her zaman için şükranlarımızı arz ediyoruz" ifadelerini kullandı. - ÇORUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bekiroğlu Emniyet Müdürü Kolcu'yu Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement