Beklentilerinizi yükseltin! HUAWEI Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında! - Son Dakika
Advertorial

Beklentilerinizi yükseltin! HUAWEI Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında!

HUAWEI,uzun zamandır merakla beklenen Mate20 Pro'yu yeni bir reklam kampanyası ile tüketiciye duyurdu.Türkiye'nin tüm büyük televizyon kanallarında yayınlanmaya başlayan 60 saniyelik reklam filmi, Mate 20 Pro'nun sektörde standartları belirleyen, dünyada ilk defa kendisinde olan özelliklerini ve bunların tüketiciye kazandırdığı faydaları anlatıyor.

21.11.2018 14:12  Güncelleme: 14:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş
İlandır

HUAWEI, yapay zekaya sahip dünyanın ilk çift işlemcili telefonu olan Mate 20 Pro'yu Türkiye pazarına sunduğu reklam filmi ile ürünün tüketicilere sağladığı faydaları anlatırken aynı zamanda estetik sanat yönetimi ve reklam müziği ile de dikkatleri üzerine topluyor.

Türkiye'nin tüm büyük ve önemli televizyon kanallarında yayınlanmaya başlanan 60 saniyelik reklam filmi, Mate 20 lite ve Mate 20 Pro ürünlerinin tüketiciye kattığı faydaları gözler önüne seriyor. Reklam filminde yer alan sahnelerde göreceğimiz, yerden yükselerek kabalıktan sıyrılan insanlar aslında ürün sloganı olan "Beklentilerinizi Yükseltin" mesajının görsel anlatımını ifade ediyor.

"Mate Serisinin En İyileriyle Tanışma Zamanı" adındaki reklam filmi, sadece YouTube üzerinde şimdiden 1,5 milyon seyirciye ulaştı ve yerelleştirmesi Huawei Türkiye'nin ana iletişim ajansı Pure New Media tarafından yapıldı.

Reklam filmini aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz:

HUAWEI Tüketici Elektroniği Grubu Hakkında

HUAWEI ürün ve servisleri, 170'den fazla ülkede, dünya nüfusunun 3'te 1'ine hizmet etmektedir. Almanya, İsveç, ABD, Fransa, İtalya, Rusya, Hindistan ve Çin de dahil olmak üzere 15 Ar-Ge merkezi bulunmaktadır. 2017 yılında HUAWEI, dünya geneline yapılan akıllı telefon gönderimleri ile üçüncü sırada yer almıştır. HUAWEI'nin üç iş grubundan biri olan Tüketici İş Grubu portföyünde cep telefonları, PC ve tabletler, giyilebilir teknolojiler ve bulut servisleri bulunmaktadır. 30 yıldan fazla bir süre boyunca, bilgi ve iletişim teknolojileri sektöründe elde ettiği zengin deneyim sayesinde, küresel operasyonlarıyla, iş ortakları ve tüketicileri en son teknoloji ile buluşturarak, dünyanın her yerindeki insanlara olağanüstü deneyimler sunuyor.

Son Dakika Advertorial Beklentilerinizi yükseltin! HUAWEI Mate 20 Serisi Reklam Filmi Yayında! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement