Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika
Spor

Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı Yapıldı

Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı Yapıldı

Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

12.06.2014 00:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı, Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri ve kulüp temsilcilerinin katılımı ile gerçekleştirildi.

Polat Renaissance Otel Balo Salonu'nda yapılan toplantıya, FIBA Avrupa Başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, TBF Asbaşkanları Akın Suel ile Dinçer Çetintaş, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri Harun Erdenay ile Şükrü Tara, TBF Genel Sekreteri Celal Arısan, MHK Başkanı Emin Balcı, TBF Pazarlama & İletişim Direktörü Tuğan Gökçe Oğun ve TBF Erkek Ligleri Direktörü Ayhan Özgümüş katıldı.

Takım temsilcileri olarak ise Anadolu Efes Genel Menajeri Engin Özerhun, Aykon TED Ankara Kolejliler Menajeri İbrahim Ulusoy, Banvit Genel Menajeri Turgay Çataloluk, Beşiktaş İntegral Forex Basketbol Direktörü Yiğiter Uluğ, Darüşşafaka Doğuş Genel Menajeri Ahmet Eran, Galatasaray Liv Hospital Şube Koordinatörü Murat Özyer, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Menajeri Aycan Şarlı, Olin Edirne Genel Menajeri Serdar Yiğitsoy, Pınar Karşıyaka Yönetim Kurulu Üyesi İ.Yusuf Güven, Royal Halı Gaziantep Genel Menajeri Boray Dai, Tofaş Başkanı Efe Aydan, Torku Konya Selçuk Üniversitesi Genel Menajeri Yaşar Berber, Trabzonspor Medical Park Başkan Yardımcısı Dersa Günal, Türk Telekom Genel Sekreteri Ahmet Bülbül ve Uşak Sportif Genel Menajeri Fatihhan Erdoğan lig kurulu toplantısında yer aldılar.

DEMİREL: "YENİ SEZONLA İLGİLİ BAZI KONULARLA İLGİLİ FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPACAĞIZ"

Açılış konuşmasını gerçekleştiren FIBA Avrupa Başkanı ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, "Öncelikle katılımız için teşekkür ediyorum. Toplantıda TBF Erkek Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş geçtiğimiz sezonla ilgili bir sunum gerçekleştirecek. Yeni sezonla ilgili bazı konularla ilgili fikir alışverişli yapacağız. Yapıcı ve yaralı bir toplantı dilerim" dedi.

BİRÇOK KONU GÖRÜŞÜLDÜ

Yaklaşık 5 saat süren toplantıda Beko Basketbol Ligi ile ilgili gerçekleştirilen sunumun ardından lig kurulunda ilk olarak yabancı oyuncu sınırlaması ile devşirme oyuncu konularına değinildi. Gelişim ligi, lig takvimi ve disiplin kuruluyla ilgili konuların görüşüldüğü toplantının ilk bölümünün ardından Infront Yaz Oyunları Genel Direktörü Benedikt Von Dohnanyi ve Infront Türkiye Pazarlama Direktörü Ender Uslu, ikinci bölümde pazarlama stratejileri üzerine bir sunum gerçekleştirdi.

Öte yandan lig kurulu toplantı öncesi Tofaş Başkanı Efe Aydan, FIBA Avrupa Başkanlığına seçilen Turgay Demirel'i, tüm katılımcılar adına tebrik ederek, pasta sundu. Başkan Demirel de Tofaş Başkanı Efe Aydan ile birlikte pastayı kesti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Beko Basketbol Ligi Lig Kurulu Toplantısı Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement