Belçika'da 60 gün komada kalan Türk koronavirüs savaşını kazandı - Son Dakika
Güncel

Belçika'da 60 gün komada kalan Türk koronavirüs savaşını kazandı

Belçika\'da 60 gün komada kalan Türk koronavirüs savaşını kazandı

Belçika'da gördüğü koronavirüs tedavisinin ardından 88 gün sonra sağlığına kavuşan 76 yaşındaki İmdat Kılıç, doktorlar ve sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu oldu.

21.06.2020 15:16  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika'da gördüğü koronavirüs tedavisinin ardından 88 gün sonra sağlığına kavuşan 76 yaşındaki İmdat Kılıç, doktorlar ve sağlık çalışanlarının alkışlarıyla taburcu oldu.

Belçika'nın Genk kentinde yaşayan 76 yaşındaki İmdat Kılıç, Mart ayında öksürük, boğaz ağrısı şikayetiyle  hastaneye başvurdu. Burada yapılan koronavirüs testi pozitif çıkan Kılıç, hastanede tedaviye alındı. 88 günlük tedavinin ardından sağlığına kavuşan Kılıç, dün taburcu edildi. Kayserili Kılıç, hastaneden alkışlar eşliğinde taburcu oldu. Kılıç'ın çocukları ise  "Babalar Günü sevincimiz ikiye katlandı" dedi.

88 GÜNÜN 60'INI KOMADA GEÇİRDİ

Yaşanan süreci Demirören Haber Ajansı'na  anlatan Belçika'nın Genk şehrinde ikamet eden Kayserili İmdat Kılıç'ın oğlu İsmail Kılıç,  "Babam hastanede kaldığı 88 günün 60 gününü, komada geçirdi. Bugün taburcu ettik ve çok mutluyuz. Doktorlara, hastane çalışanlarına ve ilgilenen herkese çok teşekkür ederiz. Allah'a çok şükür babam sağlığına kavuştu, çok mutluyuz. Çok endişeliydik" dedi. Hastane çıkışında İmdat Kılıç, ailesi ve sevenleri tarafından çiçeklerle karşılandı, aile İmdat Kılıç için evin girişine "Evimize Hoş Geldin Babamız" pankartıyla karşılandı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belçika'da 60 gün komada kalan Türk koronavirüs savaşını kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement