Belçika'da Karadenizliler Gecesi - Son Dakika
Güncel

Belçika'da Karadenizliler Gecesi

Belçika\'da Karadenizliler Gecesi

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Yaşam Düğün salonunda düzenlenen gecede Türkiye'den Karadeniz'in sevilen sanatçılarından Tarık Tüfekçi ile birlikte, Tulumda Mahmut Turan, kemençede Hamza Albayrak eşlik etti.

03.04.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika'nın başkenti Brüksel'de Yaşam Düğün salonunda düzenlenen gecede Türkiye'den Karadeniz'in sevilen sanatçılarından Tarık Tüfekçi ile birlikte, Tulumda Mahmut Turan, kemençede Hamza Albayrak eşlik etti. Gecede Belçika'dan Damla Kırdaş, Adnan Kotooğlu, Grup Cemre'de sahne aldı.

Brüksel'de bir araya gelen Karadenizliler gecede bol, bol horon teperek eğlendiler. Sanatçı Tarık Tüfekçi zaman, zaman geceye katılan vatandaşların yanına inerek Karadeniz Türkülerini birlikte söylediler.

Yeni Klipler Geliyor

Brüksel'de konser sonrası konuşan sanatçı Tarık Tüfekçi ' Belçika'ya 2 yıl önce yine gelmiştim, Belçika her zaman güzel ve tarihi bir şehir, çok güzel bir gece oldu, Karadenizli hemşerilerimle buluştum bu gece. Belçika'da konser vermeyi özlemişim çok güzel keyif aldığım bir gece oldu. Son birkaç senedir albüm yapmamıştım, son bir single çıkarttım 'Aşk Kopat' adında bir single oldu, Karadeniz parçaları var her zaman olduğu gibi. Yeni kliplerim Nisan ayından sonra yayına girecek, Avrupa'da yaşayan tüm vatandaşlarımıza buradan saygılarımı sunuyorum? dedi.

Brüksel'de düzenlenen Karadeniz Gecesi sonrası vatandaşlar sanatçıyla hatıra fotoğrafı çekindiler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belçika'da Karadenizliler Gecesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement