Belçika'da raylara itilen kadın ölümle burun buruna geldi - Son Dakika
3.Sayfa

Belçika'da raylara itilen kadın ölümle burun buruna geldi

Belçika\'da raylara itilen kadın ölümle burun buruna geldi

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki metro istasyonunda bir erkek tarafından raylara itilen kadın, metronun son anda durmasıyla ölümden döndü.

16.01.2022 00:59  Güncelleme: 01:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki metro istasyonunda bir erkek tarafından raylara itilen kadın, metronun son anda durmasıyla ölümden döndü.

Belçika'nın başkenti Brüksel'deki Rogier metro istasyonunda dün akşam saatlerinde korku dolu anlar yaşandı. Güvenlik kamerasına yansıyan olayda istasyondaki sırt çantalı bir adam, metro bekleyen bir kadını raylara itti. Bu sırada durağa gelen makinist, rayların üzerindeki kadını fark ederek acil durum frenini kullandı ve metroyu durdurdu. Ölümle burun buruna gelen kadının yardımına platformdaki diğer yolcular koştu. Kadın, çevredekilerin yardımıyla platforma çıkarılırken, kendisini raylara iten şahıs olay yerinden kaçtıktan kısa süre sonra yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı "adam öldürmeye teşebbüs" suçlamasıyla mahkemeye sevk edildi. - BRÜKSEL

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Belçika'da raylara itilen kadın ölümle burun buruna geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • 15 Temmuz Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu
    15:47 15 Temmuz Derneği, CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında suç duyurusunda bulundu

    CHP Genel Başkanı Özgür Özel hakkında dün İstanbul'da yaptığı bir mitingde 15 Temmuz gazi ve şehitlerine yönelik "zibidi" kelimesini kullandığı iddiasıyla 15 Temmuz Derneği tarafından suç duyurusunda bulunuldu.

  • Balıkesir'de yapılan denetimde 20 şahıs yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi
    15:41 Balıkesir'de yapılan denetimde 20 şahıs yakalandı, uyuşturucu madde ele geçirildi

    Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü, Altıeylül ve Karesi ilçelerinde gerçekleştirdiği denetimde arama kaydı bulunan 20 şahsı yakaladı. Denetimde ayrıca bir ruhsatsız tabanca, bir ruhsatsız tüfek, sentetik ecza maddesi ve metamfetamin ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında adli ve idari işlemler başlatıldı.

  • Karabük İl Jandarma Komutanlığı, kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı
    15:40 Karabük İl Jandarma Komutanlığı, kaçak kazı yapan bir kişiyi suçüstü yakaladı

    Karabük İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Safranbolu ilçesine bağlı Karıt köyünde kaçak kazı yapıldığı ihbarı üzerine operasyon düzenledi. Operasyonda bir kişi suçüstü yakalanırken, şahısla birlikte kazı malzemeleri ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheli, Jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

  • Antalya'da tır ile otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 4 kişi yaralandı
    15:39 Antalya'da tır ile otomobil çarpıştı: 2'si çocuk 4 kişi yaralandı

    Antalya'nın Serik ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, bir tır ile bir otomobil çarpıştı. Kazada, otomobilde bulunan 2 çocuk dahil olmak üzere toplamda 4 kişi yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Kazaya karışan tır şoförü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • İzmir'de Belediye Şantiyesinde 20 Bin Adet Sentetik Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi
    15:39 İzmir'de Belediye Şantiyesinde 20 Bin Adet Sentetik Uyuşturucu Hap Ele Geçirildi

    İzmir'de Karşıyaka Belediyesinin Örnekköy'de bulunan Temiz İşleri Müdürlüğü şantiyesine düzenlenen operasyonda, yaklaşık 20 bin adet sentetik uyuşturucu hap ele geçirildi. Operasyon sonucunda 1 belediye personeli tutuklandı.

  • Alacaklılar kapıya dayanmıştı! Ekol Asansörleri, 34 yıllık faaliyetinin ardından iflasını açıkladı
    15:25 Alacaklılar kapıya dayanmıştı! Ekol Asansörleri, 34 yıllık faaliyetinin ardından iflasını açıkladı

    Küresel krizin etkisiyle Türkiye'de yaşanan ekonomik dalgalanmalar çok sayıda firmayı zor duruma sokarken, bir iflas haberi de İzmir'den geldi. 1989 yılında kurulan ve ayda ortalama 780 asansöre hizmet veren Ekol Asansörleri iflasını açıkladı. Alacaklılardan birinin şirketin iflası için İzmir 1. Asliye Ticaret Mahkemesi'ne başvurduğu ortaya çıkarken mahkemenin yapılan başvuruyu incelediği ve söz konusu kararı aldığı öğrenildi.

  • Diyarbakır'da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi
    15:24 Diyarbakır'da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi

    Diyarbakır'da okul temizliği yapan 14 öğrenci zehirlendi Öğrencilerden Seda Nur: "O koku resmen yüzümüze vuruyordu" Diyarbakır'ın Sur ilçesindeki bir okulda temizlik yaptıktan sonra kimyasal madde kullanımından dolayı zehirlenen 14 öğrenci hastaneye kaldırıldı.

  • Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi
    15:16 Malatya'da yolcu treninde 18 kilo esrar ele geçirildi

    Malatya'da İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Siirt Kurtalan-Ankara seferini yapan yolcu treninde uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı istihbari bilgisi üzerine çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda üç zanlının bagajlarında 18 kilo kubar esrar ele geçirildi. Olayda gözaltına alınan 3 zanlıdan 2'si tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

  • Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı
    15:06 Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde silahlı kavga: 1 yaralı

    Kütahya'nın Tavşanlı ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada 1 kişi yaralandı. İki grup arasında başlayan kavgada S.T., husumetli olduğu T.K.'yi hedef alarak ateş etti. Kavgada yoldan geçen bir kişi de saçmalardan etkilenerek yaralandı. Olay yerinden kaçan şüpheliler ise polis tarafından yakalandı. S.T. tutuklanırken diğer şüpheliler serbest bırakıldı.

  • Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı
    15:05 Malatya'da Sahte Doktor Suçüstü Yakalandı

    Malatya'da yabancı uyruklu bir şahıs, kendisini doktor olarak tanıtarak yine yabancı uyruklu kişileri muayene ederken suçüstü yakalandı. Sahte doktorun evinde yapılan aramalarda çeşitli tıbbi malzemeler ve ilaçlar ile büyük miktarda para ele geçirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Advertisement