Beldetaş, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde Atılım Başlattı - Son Dakika
Güncel

Beldetaş, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde Atılım Başlattı

Beldetaş, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde Atılım Başlattı

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin iktisadi teşekkülleri arasında bulunan Beldetaş Belde Sağlık Sanayi ve Ticaret A.Ş. taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili yasal düzenleme kapsamında işçi sağlığı ve iş güvenliği hizmetlerinde atılım sürecini başlattı.

28.03.2018 12:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin iktisadi teşekkülleri arasında bulunan Beldetaş Belde Sağlık Sanayi ve Ticaret A.Ş. taşeron işçilerin kadroya alınmasıyla ilgili yasal düzenleme kapsamında işçi sağlığı ve iş güvenliği hizmetlerinde atılım sürecini başlattı.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Beldetaş Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Karayandı ve şirket yöneticilerini makamında kabul etti. Fatih Karayandı, Beldetaş bünyesinde 3 yıl önce faaliyete geçen Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi'nin yerel yönetimlerde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamının sağlanmasını kolaylaştırmak amacıyla hizmet verdiğini söyledi. İşçilerin sağlığı ve çalışma ortamının gözetiminin yanı sıra eğitim, danışmanlık, bilgilendirme, ilk yardım, kayıt, istatistik hizmetlerini sürdürdüklerine kaydeden Karayandı, işe giriş ve periyodik sağlık muayeneleri, sağlık raporu, risk değerlendirmesi ile acil durum planlı hizmetlerini kamu güvencesiyle yerine getirdiklerini ifade etti.

Yeni dönemde taşeron şirketlerde çalışan işçilerin kamu kurumlarında kadroya alınmasıyla birlikte Beldetaş OSGB'nin Adana Büyükşehir Belediyesi başta olmak üzere yerel yönetimlerde daha etkin hizmet vermeyi hedeflediklerini kaydeden Karayandı, her zaman kendilerinin destekçisi olan Başkan Sözlü'ye teşekkür etti.

Başkan Sözlü ise Sosyal Güvenlik Kurumu'nun teşekkür belgesine layık gördüğü Beldetaş'ın işçi sağlığı ve iş güvenliği hizmetlerini bundan sonraki yıllarda da yüksek standartlarda devam ettireceğine inandığını belirtip, kolaylıklar diledi. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Beldetaş, İş Sağlığı ve Güvenliği Hizmetlerinde Atılım Başlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement