Belediye Azalan Sulara Çare Bulmak İçin Çalışmalara Hız Verdi - Son Dakika
Güncel

Belediye Azalan Sulara Çare Bulmak İçin Çalışmalara Hız Verdi

Belediye Azalan Sulara Çare Bulmak İçin Çalışmalara Hız Verdi

Batman’ın Sason ilçesinde belediye, yaz ayları nedeni ile suların azalmasıyla zaman zaman su kesintilerinin yaşanmaması için alternatif çalışmalar başlattı.

08.07.2018 12:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Batman'ın Sason ilçesinde belediye, yaz ayları nedeni ile suların azalmasıyla zaman zaman su kesintilerinin yaşanmaması için alternatif çalışmalar başlattı.

İlçenin en büyük mahallelerinden olan Aşağı mahalleye yeni su hattı çektiklerini belirten Belediye Başkanı Cuma uçar, yaz aylarında doğal olarak suların azaldığını belirterek, ilçede su sıkıntısının yaşanmaması için ekiplerimize yeni su kaynaklarının araştırılması ve hızla depolara taşınması talimatı verdiklerini ifade etti. Uçar, "İlçemizde üç arı noktada su şebekesine takviye boruları çekmek için ekiplerimiz çalışmalar başlattı. Aşağı mahallede eski şebeke hattının mahallenin artan nüfusuna yetmiyordu. Su sıkıntısı çeken mahallenin su şebekesine yeni çektiğimiz hatlarla takviye yaparak depoyu güçlendirdik. Bu mahallemize bundan sonra 2 kat daha fazla su verilecektir. Diğer mahallelerimizde de yaz aylarında yaşanan su sıkıntısından dolayı, vatandaşlarımızın mağduriyetini gidermek ve azamiye indirmek için su patlaklarını ve arızaları onararak vatandaşlarımıza İtfaiye araçları ile su desteği sağlanıyor. Vatandaşlarımızdan istediğimiz suyu biraz daha tasarruflu kullanmalarını ve biraz daha sabırlı olmalarıdır. İnşallah yeni su isale hattımızı yaptıktan sonra ilçemizin 50 yıllık su ihtiyacı giderilmiş olacaktır" dedi. - BATMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Azalan Sulara Çare Bulmak İçin Çalışmalara Hız Verdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement