Belediye Başkan Adaylarının Medya Karneleri Belli Oldu - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkan Adaylarının Medya Karneleri Belli Oldu

Medya Takip Merkezi'nin son bir haftayı kapsayan medya araştırmasına göre, tüm mecralarda en çok AK Parti'nin seçim haberlerine yer verildi. İstanbul adayları içerisinde en çok öne çıkan isim CHP'nin adayı Ekrem İmamoğlu olurken, üç büyükşehir içinde en çok konuşulan isim ise AK Parti'nin Ankara adayı Mehmet Özhaseki oldu.

15.02.2019 19:08  Güncelleme: 00:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Medya Takip Merkezi'nin (MTM), 31 Mart yerel seçimlere yönelik yaptığı araştırma sonuçları açıklandı. Yapılan medya araştırmasına göre aday isimlerin sosyal medyadaki paylaşımlarda ne kadar yer aldıklarından, siyasi partilerin haber yansımalarına ve miting haberlerine kadar seçim gündeminde öne çıkan konular belirlendi.

İSTANBUL ADAYLARI İÇİNDE İMAMOĞLU ÖN PLANA ÇIKTI

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan adayları içinde en çok öne çıkan isim Ekrem İmamoğlu olurken, üç büyük şehrin açıklanan belediye adaylarından en çok konuşulan isim de Cumhur İttifakı'nın Ankara için aday olarak gösterdiği Mehmet Özhaseki oldu.

TÜM MECRALARDA EN ÇOK AK PARTİ'NİN HABERLERİNE YER VERİLDİ

Medya Takip Merkezi'nin son bir haftayı kapsayan medya araştırmasına göre tüm mecralarda en çok AK Parti'nin seçim haberlerine yer verildiği tespit edildi.

Belediye Başkan Adaylarının Medya Karneleri Belli Oldu

Toplam, 86 bin 967 medya yansıması olan AK Parti'yi, 64 bin 274 yansımayla Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 32 bin 271 yansımayla Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) takip etti.

Listenin ikinci sırasında bulunan CHP ise 4 bin 449 haberle görsel basında en çok yer alan parti oldu.

Belediye Başkan Adaylarının Medya Karneleri Belli Oldu

Son Dakika Güncel Belediye Başkan Adaylarının Medya Karneleri Belli Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement