Belediye Başkanı Ay, Görevine Başladı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Ay, Görevine Başladı

Mehmet Keleş'in istifasıyla boşalan Belediye Başkanlığı için yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Dursun Ay, Belediye Mührünü alarak görevi devraldı.

06.10.2017 18:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mehmet Keleş'in istifasıyla boşalan Belediye Başkanlığı için yapılan seçimlerde Belediye Başkanı seçilen AK Parti'li Dursun Ay, Belediye Mührünü alarak görevi devraldı.

Belediye Başkanlığı makamında düzenlenen törende Ay, Belediye Meclisi Başkan Vekili Salih Keskinli'den belediye mührünü teslim alarak görevi resmen devraldı.

Törene konuşan Ay, Mehmet Keleş'in istifası ile meclis üyeleri ile çalışma yaptıklarını ve kendisinin aday olduğunu belirterek, "Arkadaşlar kendi aralarında değerlendirme yaptılar, partimiz ve genel merkezimiz değerlendirdi, Sayın Cumhurbaşkanımız değerlendirdi ve yapılan seçim ile Belediye Başkanlığı makamına seçildim. Herkese çok teşekkür ediyorum, saygılar sunuyorum. Sizleri mahcup etmeyeceğim." dedi.

Törene katılan AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erol Kaya ise Düzce Belediye Başkanı seçimlerinin hayırlı olmasını dilediğini söyledi.

Yapmış olduğu hizmetlerinden dolayı eski Belediye Başkanı Mehmet Keleş'e teşekkür eden Kaya, şöyle konuştu:

" Türkiye'de, AK Parti, Sayın Cumhurbaşkanımızın 2-3 ay önceki bir çağrısı ile beraber gerek parti teşkilatları ile ilgili gerek belediyeler gerekse hükümete koyduğu 180 günlük eylem planı ile ilgili çalışmaları ve hedeflerinden sonra bir değerlendirme yapılmaya başlandı. Bu değerlendirmeler sonucunda bazı arkadaşlarımıza gerek şehrin, kurumun ve partimizin hukukunu korumak noktasında bazı arkadaşlarımıza değerlendirmeler yaptık. Bu değerlendirmeler sonucunda bir kısım arkadaşlarımız görevlerinden çekildiler. Bu arkadaşlarımıza bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyoruz."

AK Parti'nin yerel yönetimler ile doğan bir parti olduğunu vurgulayan Kaya, "Biz yerelde doğduk ve yereli önemsiyoruz. Belediye Başkanlarımızdan da iyi hizmet yapmalarını rica ediyoruz. Ama bu yeterli değildir, gönüllere dokunmaları gerekir. Dolayısıyla gönle de dokunmalarını arzu ediyoruz." diye konuştu.

Bundan sonraki süreçte, özellikle 2019 yılının Mart ayında yapılacak olan belediye seçimlerinde beklentinin, Türkiye'de yüzde 50 artı 1 oyu almak olduğunu vurgulayan Kaya, "Bu hedefle birlikte, inşallah 2019 Kasım'ındaki Cumhurbaşkanlığı ve parlemento seçimine gitmek istiyoruz. Dolayısıyla meclis üyelerimiz ve Belediye Başkanlarımızdan iyi çalışmaları, iyi hizmet etmeleridir. Bu yeterli değil, bir olmaları, hep beraber olmalarıdır." şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Ay, Görevine Başladı
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Ay, Görevine Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement