Belediye Başkanı Bahçeci, Minik Yüreklere Kırşehir'i Anlattı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Bahçeci, Minik Yüreklere Kırşehir'i Anlattı

Belediye Başkanı Bahçeci, Minik Yüreklere Kırşehir\'i Anlattı

Kırşehir’de okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin ilgi odağı haline gelen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Prof. Dr.

04.01.2018 15:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir'de okullara yaptığı ziyaretlerde öğrencilerin ilgi odağı haline gelen Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Prof. Dr. Erol Güngör İlk ve Orta okulunu, Bağbaşı TOKİ İlkokulu ve TOKİ Şehit Gökhan Emre Örül İmam Hatip Orta okulunu ziyaret ederek öğrencilerin sorunlarını dinleyerek onlarla sohbet etti.

Eğitim kurumlarını belirli periyotlarda ziyaret eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, okullar hakkında genel bilgiler alarak belediye hizmetleri hakkında öğrencilerle sohbet etti.

Geleceğin mimarı olacak nesillerin doğru yetişebilmesinin önemini anlatan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, istişarenin önemini görerek çocuklarla yaptığı sohbeti önemsediğini onların da hayallerinden faydalandığını söyledi.

Türkiye'nin en genç Belediye Başkanı seçilen ve seçildiği günden beri okul ziyaretlerine ara vermeyen Belediye Başkanı Bahçeci, "Bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla proje belediyeciliğini ilimizde uygulamayı başardık.

Göreve başlar başlamaz oluşturduğumuz plan ve projeler doğrultusunda birçok eksikliği kısa bir sürede ortadan kaldırdık.

Bununla beraber hazırladığımız stratejik planımıza göre kısa, orta ve uzun vadede projeler hazırlayarak ilimizin yeni bir değişim ve dönüşüm sürecine girmesine öncülük ettik.

Kısa ve orta vadede planladığımız projelerimizi Allah'a şükür tamamlayarak hizmete sunduk. Altyapı ve cazibeli içme suyu temini gibi uzun vadede planladığımız projeleri de başlattık. Şu anda bu projelerimizi devam ettiriyoruz.

Halkımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. Taahhütlerimizin ötesinde hedefler belirleyerek bunları hayata geçirdik. İnşallah şu anda yürütmekte olduğumuz çalışmaların tamamlanması ile Kırşehir'imizi hak ettiği konuma getireceğiz" dedi.

"Altyapı süreç isteyen meşakkatli bir çalışmadır"

Altyapı gibi süreç isteyen ve meşakkatli projeleri yaptıklarını ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci,konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bu konuda vatandaşlardan sabırlarından ve destek vermelerinden dolayı teşekkür ediyorum. Girmiş oldukları zorlu dönemin ardından hep birlikte feraha ulaşacağız.

Yol, kaldırım, çevre temizliği, altyapı ve üstyapı gibi belediyelerin asli görevlerini layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz"

Program Belediye Başkanının öğrencilerin sorularını ve hayallerini alması ile devam etti. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Bahçeci, Minik Yüreklere Kırşehir'i Anlattı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement