Depremzede kadınlar unutulmadı - Son Dakika
Güncel

Depremzede kadınlar unutulmadı

- Depremzede kadınlar unutulmadı Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çadırlarda kalan depremzede kadın ve çocukları ziyaret etti.

08.03.2023 13:55  Güncelleme: 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Depremzede kadınlar unutulmadı

ŞANLIURFA - Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla çadırlarda kalan depremzede kadın ve çocukları ziyaret etti. Beyazgül, kadınların talep ve önerilerini dinledi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen Şanlıurfa'da evleri hasarlı olduğu için çadırlarda yaşayan aileleri ziyaret etti. Beyazgül, Başkanvekili Faruk Bayuk ile birlikte 18 Mart Çanakkale Caddesi üzerindeki parktaki çadırlarda kalan vatandaşlarla bir araya geldi. Depremin yaşandığı ilk günden bu yana vatandaşların her türlü ihtiyaçlarının karşılanması için sahada yer alan Beyazgül, çadırlarda kalan depremzedelerle yakından ilgilendi. Vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması noktasında lojistik merkezinden destekler devam ediyor. Depremzede kadınlarla sohbet eden Beyazgül, talep ve önerilerini dinledi.

Depremin yaşandığı günden bu yana kendilerine yönelik desteklerin devam ettiğini ifade eden vatandaşlar Beyazgül'e teşekkür etti.

Depremzede kadınlar unutulmadı
Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement