Belediye Başkanı Ergün'den Anıt İncelemesi - Son Dakika
Yerel

Belediye Başkanı Ergün'den Anıt İncelemesi

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı süren Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu inşaatında incelemeler yaptı.

15.01.2012 15:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa Belediye Başkanı Cengiz Ergün, yapımı süren Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu inşaatında incelemeler yaptı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Ergün, yapımı devam eden Çanakkale Şehitleri Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu'nda incelemelerde bulunarak, ilgililerden bilgi aldı.

Kentin en önemli kavşaklarından biri olan noktada, toplam 5 bin 430 metrekarelik alanda inşa edilen anıt ve sergi salonunun, hem Manisalılar'ın hem de güzergahtan geçen vatandaşların ziyaret etmekten onur duyacağı bir yer olacağını ifade eden Ergün, "Bu proje ile Manisa'daki sergi salonu ihtiyacını da bir nebze olsun azaltacağız. Ayrıca içerisinde amfi tiyatroda bulunacak olan projemiz bahar ayında hizmete girecektir" dedi.

Ergün, anıt olarak değerlendirilecek heykelin hazır olduğunu kaydeden Ergün,

"Bölge için hazırladığımız heykeli, Çanakkale Şehitler Anıtı ve Atatürk Sergi Salonu inşaatı biter bitmez, buraya yerleştireceğiz. Manisa'nın ilk şehitlik anıtı, Manisa'nın simgesi olacak" dedi.

- MANİSA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Belediye Başkanı Ergün'den Anıt İncelemesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement