Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Esnafın Yanında, Halkın İçinde - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Esnafın Yanında, Halkın İçinde

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Esnafın Yanında, Halkın İçinde

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehir genelinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor.

21.02.2014 10:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, şehir genelinde esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Adım adım Niğde'nin her noktasını gezen ve gittiği her yerde esnafın ve vatandaşın yoğun ilgisiyle karşılanan Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Esnafımızın yanında, vatandaşımızın içinde, vatandaşımızla birlikteyiz" dedi.

Çeşitli etkinlikler vasıtasıyla sık sık halkla iç içe olan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Başkan Akdoğan esnaf ziyaretinde bulunarak vatandaşların istek ve sorunlarını dinledi.

Yaptıkları önemli hizmetler ve yatırımlar hakkında esnafa bilgi veren Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Modern bir şehir oluşturmak için çalışmalarımızı gerçekleştirdik. Çağımızın gereklerini göz önünde bulundurarak yıllardır mahrum bırakılan hizmetleri öncelik edinerek şehrimize bir çok alanda hizmet ürettik. Gelecek için, Niğde için çalıştık. İnsanımıza hizmet için geldiğimiz bu kutlu görevde anlımızın akıyla hemşerilerimize hizmet etmenin gururunu yaşadık. Allah'ın izni ve hemşerilerimizin teveccühü ile yeni dönemde de vatandaşlarımızın hizmetkarı olmaya devam edeceğiz" dedi.

Esnaf ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, vatandaşlarla sohbet ederek çocuklara da çikolata ikram etti.

Belediye Başkanı Akdoğan'dan Müftülüğe Ziyaret

Esnaf ve vatandaşları ziyaretinin yanı sıra Niğde İl Müftülüğünü de ziyaret eden Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, personel ile tek tek selamlaşarak, İl Müftüsü Alaaddin Gürpınar'a hayırlı olsun temennisinde bulunarak, görevinde başarılar diledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Faruk Akdoğan Esnafın Yanında, Halkın İçinde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement