Belediye Başkanı, Kanser Hastalarına Destek İçin Saçlarını Kestirdi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı, Kanser Hastalarına Destek İçin Saçlarını Kestirdi

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, kemoterapi tedavisi sırasında kullandıkları ilaçların etkisiyle saçları dökülen hastalara destek olmak amacıyla saçlarını kestirdi.

10.02.2018 11:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKAT'ın Turhal ilçesi Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, kemoterapi tedavisi sırasında kullandıkları ilaçların etkisiyle saçları dökülen hastalara destek olmak amacıyla saçlarını kestirdi.

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, kanser hastalarına destek için geçen hafta saçlarını kazıttı. Çok sık hasta ziyaretleri yaptığını kaydeden Başkan Bekler, "Son dönemde kanser hatalarını ziyaret ettim. Gittiğimde ağızları maskeli, saç, sakal ve kaşların dökülmüş olduğunu gördüm. Buna kemoterapi ilaçlarının sebep olduğunu öğrendim. Bundan çok etkilendim. Bundan sonra ikinci bir ziyaretimde böyle bir hasta ile denk geldiğim zaman, hastanın saçlarının dökülmesinden dolayı dışarıya çıkmadığını öğrendim. Kaşlarının ve saçlarının dökülmesi fiziki görüntüsünü etkilediği için insan içine karışmadıklarını söylediler. Ben de bundan etkilenerek saçlarımı kazıttım" dedi.

Kemoterapi tedavisi gören hastalarla empati kurduğunu ifade eden Bekler, "Bu şekilde kemoterapi tedavisi gören hastaların da durumunu anlamış olduk, empati yapmış olduk. Bu halimle kemoterapi tedavisi gören hastaları ziyaret edeceğim. Ben bir belediye başkanıyım, çok yoğun çalışıyorum, halkın içerisine karışıyorum. Bu halimle halkın içine çıkmaktan çekinmiyorum. Kanser hastalarına 'Siz de tedavisi gördüğünüz zamanlarda halkın içerisine girmekten çekinmeyin' mesajı vermek istiyorum" diye konuştu.

- Tokat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı, Kanser Hastalarına Destek İçin Saçlarını Kestirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement