Belediye Başkanı Korkuttu - Son Dakika
Politika

Belediye Başkanı Korkuttu

Belediye Başkanı Korkuttu

Çankırı'da kalp krizi geçiren Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, yürekleri ağza getirdi.

30.04.2012 16:18  Güncelleme: 22:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çankırı'da kalp krizi geçiren Kastamonu Belediye Başkanı Turhan Topçuoğlu, ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi.

Geçirdiği kalp krizi sonucu Çankırı Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Topçuğlu, burada yapılan ilk müdahalenin ardından ambulansla Çankırı Garnizon Komutanlığına götürüldü. Topçuoğlu, buradan Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ambulans helikopterle Ankara'ya sevk edildi.

Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, gazetecilere yaptığı açıklamada, Kuzey Anadolu Kalkınma Ajansı'nın bir toplantısı için Çankırı'ya geldiklerini belirterek, "Toplantı sonrasında Belediye Başkanımız fenalaştı. Yanımızda bulunan Çankırı İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Karakoç ve tesadüfen orada bulunan iki hekim arkadaşımız müdahale etti. Ardından hastaneye kaldırıldı. Ciddi bir kriz geçirdiğini öğrendik" dedi.

Bektaş, Topçuoğlu'nun ileri tetkik ve tedavi için ambulans helikopterle Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Cebeci Hastanesi'ne sevk edildiğini ifade ederek, sağlık durumunun normal hale geldiğini söyledi.

Topçuoğlu'nun ilk durumuna göre sağlığının daha iyi olduğunu vurgulayan Bektaş, "Doktorların söylediğine göre hayati tehlike devam ediyor olsa da ciddi tehlikeyi atlatmış durumda. Yüzde 99 kalp krizi diyorlar ama gerçekten ilk tablo çok olumluya dönmüş durumda. Biz bu sıkıntıyı atlatacağına inanıyoruz" diye konuştu.

- ÇANKIRI

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Belediye Başkanı Korkuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement