Belediye Başkanı oğlunun nikahını kıydı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı oğlunun nikahını kıydı

Belediye Başkanı oğlunun nikahını kıydı

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, oğlunun nikahını kıydı.

09.08.2020 11:21  Güncelleme: 12:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, oğlunun nikahını kıydı.

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu'nun oğlu Ahmet Semih, Burcu Kılıç ile evlendi. Çiftin özel bir kolejin sosyal tesislerinde düzenlenen düğün ve nikah törenine Giresun Valisi Enver Ünlü, AK Parti İstanbul Milletvekili ve AK Parti Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Hasan Turan ile çok sayıda davetli katıldı. Nikahı damadın Belediye Başkanı olan babası Aytekin Şenlikoğlu kıyarken çifttin şahitliğini ise AK Parti Giresun Milletvekilleri Cemal Öztürk, Kadir Aydın, Sabri Öztürk yaptı.

Mutlu gününde kendisini yalnız bırakmayan herkese teşekkür eden Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, "Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde diye attığınız imzanın hayırlara vesile olmasını diliyorum. Bir ömür boyunca birbirinizden saygı, sadakat ve özveriyi hiç bir şeyi esirgemeyin" temennisinde bulundu. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı oğlunun nikahını kıydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı
    20:39 İstanbul Büyükşehir Belediyesi 2023 Yılı Faaliyet Raporu Açıklandı

    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, meclis toplantısında 2023 Yılı Faaliyet Raporu'nu açıkladı. İmamoğlu, yaptıkları yatırımları ve gerçekleştirdikleri transferleri paylaştı.

  • Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada
    20:38 Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracının kaza anı kamerada

    Üsküdar'da öğrencileri taşıyan servis aracı, yokuş aşağı indiği sırada önce istinat duvarına, sonra da park halindeki araçlara çarptı. Kazanın güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı. Servis şoförü ve öğrencilerden bazıları hafif yaralandı.

  • Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı
    20:38 Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli törenle atıldı

    Batman'da Gıdacılar Toplu İşyeri Yapı Kooperatifi'nin temeli, Vali Ekrem Canalp ve AK Parti Milletvekili Ferhat Nasıroğlu'nun katıldığı bir törenle atıldı. Kooperatifin bölgeye hitap edeceğini belirten Vali Canalp, tesisin kentin geleceği için önemli bir adım olduğunu vurguladı. Milletvekili Nasıroğlu ise kooperatifin başarı hikayesi olduğunu ve açılışını 2025'te birlikte yapacaklarını söyledi.


Advertisement