Belediye Başkanı Organlarını Bağışladı - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Organlarını Bağışladı

Belediye Başkanı Organlarını Bağışladı

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, organ bağışı kampanyasına destek vererek belediye başkan yardımcıları ile birlikte organlarını bağışladı.

20.11.2018 12:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler, organ bağışı kampanyasına destek vererek belediye başkan yardımcıları ile birlikte organlarını bağışladı.

Sağlık İl Müdürlüğü tarafından Yenişehir'de açılan standa giderek organlarını bağışlayan Başkan Bekler ve başkan yardımcıları Muzaffer Eyimaya, Yusuf Geniş, Rüştü Çoban ve Hakan Alparslan organ bağışı başvurusunda bulundu. Organ bağışına öncülük eden Başkan Bekler, binlerce insanın hayata tutunmak için organ nakli beklediğini ifade ederek, herkesi organ bağışı yapmaya davet etti.

Başkan Bekler, "Belediye başkan ve başkan yardımcıları olarak bugün organlarımızı bağışladık. Bir organ bir hayat kurtarıyor. Bizim gibi toplumun önünde olan insanların bu şekilde hayırlı kampanyalara destek vermesi toplumun duyarlılığını arttırıp farkındalık oluşturuyor" dedi.

Belediye çalışanlarının organlarını bağışlamaları için teşvikte bulunacaklarını ifade eden Başkan Bekler, "Dini hassasiyeti olan vatandaşlarımızın bu konu da Diyanet İşleri Başkanlığımızın yapmış olduğu fetvaya da başvurmalarını rica ediyorum" dedi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Organlarını Bağışladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada
    18:31 Bagaja saklanan göçmenlerin yakaya ele verdiği anlar kamerada

    Hatay'da polis ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucunda 25 göçmen yakalandı. Aracın bagajına saklanan 2 kişinin yakalanma anı ise güvenlik kameralarına yansıdı. Hatay'da göçmen kaçakçılığıyla mücadele kapsamında gerçekleştirilen operasyonlarda toplamda 16 göçmen yakalanırken, ayrıca bir araçta yapılan aramada 9 göçmen daha yakalandı. Kaçak göçmenlerin barınma ve nakillerini sağlayan iki kişi tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Yakalanan göçmenler İl Göç İdaresi Müdürlüğüne teslim edilirken, kaçan bir kişinin yakalanması için çalışmalar sürüyor.

  • Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti
    18:29 Kedi Eros'u tekmeleyerek öldüren sanık hakkındaki karara başsavcılık itiraz etti

    Başakşehir'de bir sitede Eros isimli kediyi dakikalarca tekmeleyerek öldüren İbrahim Keloğlan hakkında verilen karara Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı itiraz etti. İtirazda, sanık hakkında verilen kararın bozulması ve sanığın tutuklanmasına yönelik karar verilmesi talep edildi.

  • Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi
    18:29 Samsun'da Trafik Bilgilendirme Faaliyetleri Gerçekleştirildi

    Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik kazalarının önlenmesi ve yaya önceliği bilincinin artırılması amacıyla il merkezinde bilgilendirme faaliyetleri gerçekleştirdi. 204 araç sürücüsü ve 281 yayaya el broşürleri dağıtılarak trafik kuralları ve yayalara öncelik tanınması konusunda bilgilendirme yapıldı. Yaya ve sürücülerin bilgilendirme ve bilinçlendirme faaliyetlerinin yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

  • Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar
    18:27 Sokak satıcılarına darbe: Uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptılar

    Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu ticareti yaptığı belirlenen 2 şüpheliyi yakaladı. Şüphelilerin dikkat çekmemek için uyuşturucu ticaretini kaldırımda yaptıkları tespit edildi ve 142 adet hap ele geçirildi. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen o anlar da inceleniyor.

  • Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'
    18:25 Mansur Yavaş: 'Kendi yakınları mülakatsız işe başlatıyor'

    Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Beypazarı'nda düzenlediği mitingde, rakibi Altınok'un çocuklarını KPSS sınavına girmeden istisnai kadroyla memur yapmasını eleştirdi ve mülakat sisteminin hala kaldırılmadığını belirtti. Yavaş, hükümeti değiştirmenin tam zamanı olduğunu söyledi.


Advertisement