Belediye Başkanı Özden'den afişli veda - - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Özden'den afişli veda -

Ankara'nın Çubuk ilçesi Belediye Başkanı Lokman Özden, partisinden tekrar aday gösterilmeyince, afişlerle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve ilçe halkına teşekkür ederek veda etti.

18.02.2014 16:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ankara'nın Çubuk ilçesi Belediye Başkanı Lokman Özden, partisinden tekrar aday gösterilmeyince, afişlerle Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ve ilçe halkına teşekkür ederek veda etti.

Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, belediye başkanlığı için aday adayı olduğu Ak Parti'den Çubuk Belediye Başkan adayı gösterilmeyince Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a billboardlarla teşekkür etti.

Güzel Veda' ismi verilen bilboardlu teşekkürde Başkan Özden, ''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan'a ve değerli Çubuk halkına şahsıma 2 dönem belediye başkanlığı hizmetini layık gördükleri için sonsuz teşekkürlerimi sunarım'' diye yazan büyük afişler hazırlayarak Başbakan Erdoğan'a minnetini sundu.

Ülkenin zor bir süreçten geçtiğini hatırlatan Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden, bu süreçte küsmenin yerine partisine ve başbakana destek olunması gerektiğini vurgulayarak, yapılan bilbordlarla ilgili şunları söyledi:

''Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan Bey Allah razı olsun bize 2 dönem halkımıza hizmet etmek adına görev verdi. Bizde bu görevi layıkıyla yerine getirdiğimizi düşünüyoruz. Tabi takdirleridir ilçe başkanımızı aday olarak gösterdiler. Bizde ona tebriklerimizi ilettik. Başarı dileklerimizi ilettik. Biliyorsunuz Türkiye çok önemli ve çok sıkıntılı günlerden geçiyor. Biz bu durumda küserek, kırılarak veya başka partililer gibi partiden ayrılmak istemedik. Bu süreçte ülkemizin birlik ve beraberliği için Başbakanımıza destek olmak adına partimize hizmet edeceğiz ve çalışacağız. Evet, 30 Mart' a kadar hizmet edeceğiz ve görevden ayrılırken de dökerek saçarak falan değil, teşekkür ederek ayrılacağız. Bu ak partiye yakışan bir tavır olsa gerek. Diğer siyasi partilerin adaylarının tutumlarına bakıyoruz. Efendim parti değiştirmelerine falan bakıyoruz. Biz bunun tersini yaparaktan örnek davranış sergilemeyi uygun gördük. Umarım inşallah siyasette istikrar olur. Ülkede istikrar olur. Birlik beraberlik olur ve 30 Mart seçimleri Sayın Başbakanımızı ve ülkemizin inşallah zaferi ile sonuçlanır diye düşünüyorum.''

-Vatandaşlar Başkan Özden'in afişlerine destek verdi

Bu günlerde bazılarının aday gösterilmediği zaman küstüğünü yada partisinden istifa ettiğini söyleyen Bayram Karasu, ''Gerçekten Lokman Özden sevdiğim bir başkan ve bu çok anlamlı bir billboard olmuş. Bazılar aday gösterilmeyince küsüyorlar. Çubuk Belediye Başkanı küsmemiş çokta güzel veda etmiş. Başbakanımıza yakışanı yapmış'' dedi.

Bilboardu gördüğünde çok şaşırdığını ifade eden Engin Kılıç'da, ''Gerçekten çok anlamlı bir billboard olmuş. Aday gösterilmediği halde teşekkür etmiş. Başkası olsa küserdi. Küsmemiş teşekkür etmiş. Kutluyorum Çubuk Belediye Başkanını. İnşallah herkese örnek olur'' diye konuştu.

Yapılanın herkese örnek olması gerektiğini anlatan İsmail Kılıç ise, ''Lokman Özden iki dönem görev yaptı. Lokman Bey'in hizmetleri inkar edilemez. Başkanımızın buradaki davranışı çok yerinde olan bir şey, kendine ben şahsım adıma teşekkür ederim. Çok güzel olmuş bunu herkes yapamaz. Çok iyi düşünülmüş ve bu herkese örnek olsun. Zaten siyasette küslük olmaz. Küsülünce bu siyaset yürümez. En güzel örneğini Çubuk Belediye Başkanı Lokman Özden yapmıştır'' dedi.

-Vatandaşlarla röportaj

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Özden'den afişli veda - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement