Belediye başkanı 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı - Son Dakika
Yaşam

Belediye başkanı 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı

Belediye başkanı 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı Bir belediye başkanı kadına şiddete göz yumarken, diğer bir belediye başkanı selde mahsur kalan kadını kurtardı Giresun'da CHP'li Belediye Başkanının yanındaki adamlar tarafından darp edilen kadının görüntüleri tüm Türkiye'yi üzerken, bir...

11.07.2021 13:51  Güncelleme: 14:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye başkanı 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı

Bir belediye başkanı kadına şiddete göz yumarken, diğer bir belediye başkanı selde mahsur kalan kadını kurtardı

SAKARYA - Giresun'da CHP'li Belediye Başkanının yanındaki adamlar tarafından darp edilen kadının görüntüleri tüm Türkiye'yi üzerken, bir başka belediye başkanının 100 yaşındaki kadını sel sularından kurtarması, izleyenleri duygulandırdı.

Giresun'un Eynesil ilçesinde geçtiğimiz günlerde Ülfet Dikici; oğlu, gelini ve torunları ile birlikte gittiği belediyeye ait parkta CHP'li belediye başkanının gözleri önünde başkanın ekibinin de içinde bulunduğu 10 kişilik bir grup tarafından saldırıya uğradı. Darp edilen kadının görüntüleri tüm Türkiye'yi üzdü. Sakarya'nın Akyazı ilçesi Belediye Başkanı Bilal Soykan ise 4 gün önce yaşanan sel felaketi anında bölgeye ekipleri ile birlikte ulaşarak, mahsur kalan vatandaşların yardımına koştu. İlçede etkili olan yağışlar sonrasında Dokurcun Beyciler Mahallesinde 100 yaşındaki Ayşe Kılıç isimli kadın selde mahsur kaldı. Bölgedeki çalışmalar esnasında ekiplere yardım eden Soykan, 100 yaşındaki yaşlı kadını mahsur kaldığı yerden kurtararak kucağında taşıdı. Giresun'da kadına şiddet uygulanmasına göz yuman partiye adeta ders niteliğindeki örnek hareket büyük takdir topladı.

Belediye başkanı 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı
Kaynak: İHA

Son Dakika Yaşam Belediye başkanı 100 yaşındaki kadını böyle kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi
    22:49 İstanbul'da toprak kayması: 24 bina tahliye edildi, 78 kişi otellere yerleştirildi

    İstanbul Valiliği, Gaziosmanpaşa'da meydana gelen toprak kayması nedeniyle 24 binanın tahliye edildiğini, 78 kişinin otellere yerleştirildiğini bildirdi. Yıldıztabya Mahallesi'nde yaşanan olayda, toprak kayması sonucu 14 gecekondu etkilendi ve 3 gecekondu kullanılamaz hale geldi. Bölgede yaşayan 70 kişi tedbir amaçlı tahliye edildi. Tahliye edilen binalarda hasar tespit çalışmaları yapılacak.

  • Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti
    22:09 Önce kardeşleri sonra kendisi... Edirne'nin en meşhur ciğercisi hayatını kaybetti

    Edirne'de 2 ay önce toprağa verdiği ağabeyinin acısını sindiremeden geçen hafta Perşembe günü yine bir ağabeyini daha toprağa veren Edirne'nin meşhur ciğercisi Bahri Dinar, uyurken geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Edirne'nin tanıtıma büyük katkı sağlayan kentin sevilen yüzü, Edirne'yi Tanıtma ve Tava Ciğer Kalite Koruma Derneği Başkanı 63 yaşındaki Bahri Dinar, hayatını kaybetti.

  • Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor
    21:44 Malazgirt'te doğal otlar tezgahlarda satışa sunuluyor

    Muş'un Malazgirt ilçesinde baharın gelişiyle dağlarda yeşeren uçkun, mantar, kenger ve sirmo gibi doğal otlar toplanarak tezgahlarda satılıyor. Vatandaşlar, bu işi yaparak aile bütçelerine katkı sağlıyor. Karların erimesiyle dağlarda çıkan şifalı bitkilerin destesi 50, mantarın kilosu ise 350 liradan satılıyor.


Advertisement