Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümünde Kırşehir Ayakta Olacak" - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümünde Kırşehir Ayakta Olacak"

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümünde Kırşehir Ayakta Olacak"

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hain darbe kalkışmasının yıl dönümünde kahramanlık yazan Kırşehir’in yine ayakta olacağını ve kalkışmanın unutturulmayacağını söyledi.

12.07.2018 15:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, hain darbe kalkışmasının yıl dönümünde kahramanlık yazan Kırşehir'in yine ayakta olacağını ve kalkışmanın unutturulmayacağını söyledi.

Kırşehir Valiliği ve Belediye tarafından ortaklaşa hazırlanan programla 15 Temmuz'un yıl dönümünde şehitler ve gazilerin anılacağını bildiren Belediye Başkanı Bahçeci, FETÖ tarafından gerçekleştirilmek istenen darbe kalkışmasının yıl dönümünde programın milli yürüyüşle başlayacağını belirtti.

Belediye Başkanı Bahçeci, yaptığı açıklamada, "Türk Silahlı Kuvvetleri içerisinde yuvalanan FETÖ mensuplarının 15 Temmuz 2016'da gerçekleştirdiği hain darbe girişiminin yıldönümü olan 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günün de Kırşehirliler yine ayakta olacak.

İhanet çetesi FETÖ'nün gerçekleştirdiği darbe girişiminin ilk dakikalarından itibaren kahramanca duruşu ile büyük takdir toplayan Kırşehir, Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nün yıl dönümünde Kırşehir Belediyesinin hazırladığı etkinliklerle tarihi günü anacak. Bu kapsamda 15 Temmuz'da Ahmet Yesevi Camii'nde mevlid-i şerif okunması, Askerlik Şubesi önünden saat 20.00 başlayacak Milli Birlik Yürüyüşü saat 21.00 Cacabey meydanında sona erecek. Cacabey meydanında Türkiye'de yaşanılan kahramanlıkların anlatıldığı şiir, tiyatro, slayt ve mehteran gösterisi düzenlenecek"dedi.

Başkan Erdoğan'ın konuşmasının da dev ekrandan halka yansıtılacağını ifade eden Belediye Başkanı Bahçeci, "Başkan Erdoğan'ın konuşması dev ekrandan Kırşehir halkına aktarılacak.

15 Temmuz 2018 Pazar günü öğle namazına müteakip Ahmet Yesevi Camii'nde mevlit okunacak. Kırşehir Belediyesinin vatandaşlara çeşitli ikramlarda bulunacağı program Cacabey Meydanında devam edecek. Pazar günü saat 21.00'da başlayacak program kapsamında Kırşehir Belediyesi Mehteran Konseri, protokol konuşmaları ve Kuran-ı Kerim dinletileri yapılacak. 15 Temmuz 2016'da olduğu gibi Kırşehirlilerin yine ayakta olacağı etkinliklerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gece yapacağı tarihi konuşması Cacabey Meydanında kurulacak dev ekrandan yayınlanacak.

Darbe kalkışmasının gerçekleştiği ilk andan itibaren Kırşehirlilerin 15 Temmuz Cacabey Meydanı'na çıkarak demokrasiye ve milletin seçtiklerine sahip çıktı. O karanlık geceyi ve o gün bu ülke için şehit ve gazi olan kahramanları 'Unutmayacağız, unutturmayacağız'

15 Temmuz 2016'da tüm Türkiye'de olduğu gibi Kırşehir'imizde de bu hainliğe karşı dimdik ayakta durdu. Kırşehir'in kahraman evlatları vatanına, bayrağına sahip çıktı. O karanlık gecenin yıldönümünde bir kez daha bir araya geleceğiz, vatan hainlerine bir kez daha 'Biz her zaman burada olacağız, bu kutsal ülkeyi asla hainlere teslim etmeyeceğiz diyeceğiz" - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, 'Hain Darbe Girişiminin Yıl Dönümünde Kırşehir Ayakta Olacak' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı
    14:54 AFAD'da İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) Projesi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

    AFAD'da gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısında, İklim Değişikliği Afet Yönetimi (İDAY) projesinin kapsamı ve amaçları anlatıldı. Toplantıya, proje kapsamında pilot il seçilen Antalya, Trabzon'dan ve çalışma ziyaretlerinin gerçekleştirildiği ülkelerden yetkililer de katıldı. AFAD'ın müdahale konusundaki çalışmalarının yanı sıra risk azaltma çalışmalarının kapsamına da değinilen toplantıda, proje başlangıcından itibaren İklim Değişikliği Afet Yönetimi konusunda AFAD personeline eğitim verildiği, risk analizlerinde bulunulduğu, uyum planları geliştirildiği ve kamuoyunu bilgilendirme çalışmaları yürütüldüğü aktarıldı. Trabzon ve Antalya'dan gelen yetkililer, proje sonucunda kentlerde gerçekleştirilen değişimlere ilişkin sunumlar yaptı.

  • Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 2 Şüpheli Jandarma Tarafından Yakalandı
    14:54 Mersin'de Kaçak Kazı Yapan 2 Şüpheli Jandarma Tarafından Yakalandı

    Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde tarihi eser bulmak amacıyla kaçak kazı yapıldığı bilgisi üzerine İl Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. Yapılan operasyonda, kaçak kazı yapan 2 şüpheli suçüstü yakalandı. Kazıda kullanılan malzemelere el konulurken, şüpheliler Jandarma Komutanlığına götürüldü.

  • MEÜ'de Sosyal Girişimcilik Projesi Tanıtıldı
    14:54 MEÜ'de Sosyal Girişimcilik Projesi Tanıtıldı

    Mersin Üniversitesi'nde (MEÜ) Sosyal Girişimcilik, Güçlendirme ve Uyum Projesi (SEECO) projesi tanıtıldı. Projenin amacı, kadınların ve gençlerin sosyal ve ekonomik yönden güçlendirilmesine ve toplumsal uyumunun sağlanmasına katkıda bulunmak.

  • Samsun İl Emniyet Müdürü Mahallelerdeki Huzur ve Güveni Sağlamak İçin Çaba Sarf Ediyor
    14:53 Samsun İl Emniyet Müdürü Mahallelerdeki Huzur ve Güveni Sağlamak İçin Çaba Sarf Ediyor

    Samsun İl Emniyet Müdürü Ahmet Arıbaş, mahallelerde yapılan anlık şok uygulamalarla narkotik ve asayiş olaylarının önüne geçildiğini belirtti. Emniyet güçleri, vatandaşların huzur ve refah ortamını sağlamak için gerekli tedbirleri alıyor.

  • Adıyaman'da motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı
    14:53 Adıyaman'da motosiklet kazası: 2 kişi yaralandı

    Adıyaman'ın Kapcami Mahallesi'nde meydana gelen motosiklet kazasında, Yiğit Y. idaresindeki motosiklet sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu orta refüje çarparak devrildi. Kazada sürücü ve motosiklette bulunan Hasan Talha K. yaralandı. Yaralılar, ambulansla Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı.

  • AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı
    14:53 AK Parti Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için gerekli görüşmelere başladı

    Ovacık Belediye Başkanı Ahmet Şahin, ilçede eksik olan eczane ve akaryakıt istasyonu için çalışmalara başladıklarını belirtti. Şahin, vatandaşların talep ve isteklerini kısa sürede çözmeye çalışacaklarını söyledi.

  • Samsun'da gönüllüler Şehitler Haftası dolayısıyla derneği ziyaret etti
    14:52 Samsun'da gönüllüler Şehitler Haftası dolayısıyla derneği ziyaret etti

    Samsun'un Bafra ilçesinde gönüllüler, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Bafra Şubesini ziyaret etti. Gençlik Merkezi Müdürü Selim Erdoğan ve genç gönüller, dernek başkanı Arife Gülal ve üyeleriyle sohbet etti. Şehitlerin anısını yaşatmak ve gençlerin sosyal hayata katılımını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinliklerde şehitler rahmetle anıldı.

  • Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Elbistan'ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracağız
    14:52 Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz: Elbistan'ımızı en kısa sürede ayağa kaldıracağız

    Elbistan Belediye Başkanı Erkan Gürbüz, Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi'nin ilk meclis toplantısında yaptığı açıklamada, Elbistan'ın depremden kaynaklanan problemlerini ve sosyal hayatını en kısa sürede düzelteceklerini söyledi.

  • İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı
    14:49 İnegöl'de Otomobil Çarpışması: 4 Yaralı

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde meydana gelen trafik kazasında, iki otomobil çarpıştı ve 4 kişi yaralandı. Kazada yaralananlar, sağlık ekipleri tarafından İnegöl Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Advertisement