Belediye Başkanına, Halisdemir'in Kabir Toprağı Hediye Edildi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanına, Halisdemir'in Kabir Toprağı Hediye Edildi

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrinden aldığı toprağı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a hediye etti.

16.08.2016 17:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Bolu İl Başkanı Adem Evcil, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimi sırasında şehit olan Astsubay Ömer Halisdemir'in kabrinden aldığı toprağı, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a hediye etti.

15 Temmuz gecesi darbe girişiminde bulunan Tuğgeneral Semih Terzi'yi alnından vurarak öldüren ve daha sonra kendisi de şehit edilen Astsubay Kıdemli Başçavuş Ömer Halisdemir'in ailesini ziyaret eden Evcil ve Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, şehit askerin kabir toprağından Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz'a getirdi.

Evcil, Yılmaz'ı makam odasında ziyaret ederek yanında getirdiği kabir toprağını takdim etti.

Hediye edilen kabir toprağının çok anlamlı olduğunu belirten Yılmaz, "Bu dik duruşu hep beraber yaptık. Bolu olarak yaptık, Türkiye olarak yaptık. Başkanımızın ilk dakikadan sonra uzakta olmasına rağmen gelip yanımızda durarak bize destek vermesi, dik duruşumuzun daha sağlıklı olmasına sebep olmuştur. Onun için Başkanımız ve ekibinden Allah razı olsun. Bu da çok ince anlamlı bir duygu buna layık olmak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Arkamızda böyle genç ve dinamik bir nesil olduktan sonra da ülkemizin sırtının yere gelmeyeceğine inanıyoruz. Allah hepsinden, hepinizden razı olsun." diye konuştu.

Evcil ise 15 Temmuz akşamının Türkiye için çok büyük bir dönüm noktası olduğuna dikkat çekerek, "O dönüm noktasında adını tarihe yazdıran Halisdemir'in ailesini ziyaret ettik. Kabrinden Bolu'da birkaç kişiye hediye etmek için bundan sonra verecekleri kararlarla alakalı Türk bayrağına ve onun toprağına bakarak karar vermelerini istediğimiz için birkaç tane çok dik duruşlu başkanımıza, büyüğümüze bunu hediye etmek için getirdik. Allah başkanımızdan 15 Temmuz sürecini çok iyi yönettiği için razı olsun. Gerçekten insan üstü bir mücadele verdi." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanına, Halisdemir'in Kabir Toprağı Hediye Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement