Belediye Başkanı, Oğlunun Arkadaşlarıyla Çatışmaya Girdi: Yaralılar Var - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanı, Oğlunun Arkadaşlarıyla Çatışmaya Girdi: Yaralılar Var

Osmaniye'de, Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve yanındaki belediye çalışanı ile Başkan Koca'nın oğlunun arkadaşı Murat Karakaya ve beraberindekiler arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda, Belediye Başkanı dahil 3 kişi yaralandı.

13.11.2018 22:38  Güncelleme: 00:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Osmaniye Hasanbeyli İlçesi Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve beraberindeki iki kişiyle, oğlunun arkadaşı Murat Karakaya ve beraberindekiler arasında silahlı kavga yaşandı. Çıkan çatışmada Başkan Koca ve Karakaya'nın dizlerinden, belediye çalışanının ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi.

Belediye Başkanı, Oğlunun Arkadaşlarıyla Çatışmaya Girdi: Yaralılar Var

HASTANE ÇIKIŞINDA ÇATIŞMA

Hasanbeyli Belediye Başkanı Alpaslan Koca ve yanındaki belediye çalışanı Burak Başaran ile hastane kafetaryasındayken oğlunun arkadaşı Murat Karakaya ve beraberindekiler arasında silahlı kavganın yaşandığı ortaya çıktı. İki grup arasında çıkan çatışmada Başkan Koca ve Karakaya'nın dizlerinden, Başaran'ın ise vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandığı öğrenildi. Başkan Koca ve Karakaya'nın durumlarının iyi olduğunu belirten kaldırıldıkları hastanenin müdürü Ali Daşçı, Başaran'ın durumunun ise ağır olduğunu söyledi. Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk edilen Başaran'ın tedavisine burada devam edildiği bildirildi. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Belediye Başkanı, Oğlunun Arkadaşlarıyla Çatışmaya Girdi: Yaralılar Var

HASTANEDEN AÇIKLAMA

Özel hastanenin müdürü Ali Taşçı, gazetecilere yaptığı açıklamada, olayın hastane yanında bulunan kafeteryada gerçekleştiğini söyledi.

Olayda yaralanan Başaran'ın belediyede işçi kadrosunda çalıştığını, Murat Karakaya'nın ise Başkan Koca'nın oğlunun arkadaşı olduğunu öğrendiklerini aktaran Taşçı, "Yaralılarımızdan Başkanımız ve Murat Karakaya'nın durumu iyi. Diz kapaklarından kurşun girip çıkmış. Burak Başaran isimli arkadaşımızın ise durumu kritik, kendisini Osmaniye Devlet Hastanesi'ne sevk ettik." dedi.

Belediye Başkanı, Oğlunun Arkadaşlarıyla Çatışmaya Girdi: Yaralılar Var
Belediye Başkanı, Oğlunun Arkadaşlarıyla Çatışmaya Girdi: Yaralılar Var
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediye Başkanı, Oğlunun Arkadaşlarıyla Çatışmaya Girdi: Yaralılar Var - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • şaşırmadım: heralde avruppada yada amerikada olacak değil Türkiye bura normaldır 3 6 Yanıtla
  • berfin kartanesi: ÖLEN VARSA GÖMSÜNLER 7 1 Yanıtla
  • gerçek yazan: avanta lavanta kavgasıdır. görmüyormusunuz belediye başkanı olmak için orasını burasını yırtan vekilleri. belediyede çok iş var. çok rant var. gelsin kaldırım döşemeleri, gitsin bahçe düzenlemeleri. 8 0 Yanıtla
  • osmaniyeli...80: osmaniyede polis sadece trafikle uğraşıyor ortalık serseri dolu heryer suriyeli sarhoş ayyaş silahsız gezen yok celalettin cerrah dönemini mumla arıyoruz... 5 0 Yanıtla
  • ZZ ebani: Paradır para 5 0 Yanıtla
  • ZAMKOLİK: memleket it kopuk dolu herkes kendi kanunu uygulamaya çalışıyor ali kıran baş kesen 5 0 Yanıtla
  • hayret: mafya yada çete değil bildiğin belediye başkanı tuaf 4 0 Yanıtla
  • Sivridil: Rant kavgasidir 4 0 Yanıtla
  • yahya: Ulkemizde Adalet Texas kanunlariyla yürüyor,Herkesin belinde silah,gelecek nesile birakilacak en tehlikeli örnek. 4 0 Yanıtla
  • YOZGATLI: Osmaniye küçük adanadır 1 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı
    12:10 Samsun'da Uyuşturucu Operasyonunda 19 Kişi Yakalandı

    Samsun'da düzenlenen uyuşturucu operasyonunda, aralarında bir hükümlünün de bulunduğu 19 kişi yakalandı. İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda, aralarında 'uyuşturucu ticareti yapma' suçundan hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir hükümlünün de olduğu 19 kişi yakalandı. Adresler ve zanlıların üzerlerinde yapılan aramada, 274 sentetik ecza hapı, 80 gram sentetik uyuşturucu, 13,6 gram esrar, ruhsatsız tabanca, fişekler, 4 hassas terazi ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi. Hükümlünün cezaevine gönderildiği, diğer zanlıların emniyetteki işlemlerinin ise sürdüğü bildirildi.

  • Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi
    12:09 Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki taraftarı gözyaşları içinde galibiyeti izledi

    TFF 2.Lig Beyaz Grupta küme düşmeme mücadelesi veren Zonguldak Kömürspor'un 87 yaşındaki fanatik taraftarı Bilal Aykın, takımının son dakikada bulduğu golle galibiyeti bulmasını gözyaşları içerisinde izledi. Aykın, Zonguldakspor'un üst sıralara çıkmasının esnaf için de iyi olacağını belirtti.

  • Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu
    12:09 Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, şehit aileleri ve gazilerle iftar sofrasında buluştu

    Kırşehir Valisi Hüdayar Mete Buhara, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü münasebetiyle düzenlenen iftar programında şehit aileleri ve gazilerle bir araya geldi. Vali Buhara, birlik ve beraberliklerinin daim olması temennisinde bulunarak, şehitlerin emanetleri olduğunu ve devletin her zaman yanlarında olduğunu ifade etti.

  • Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu
    12:09 Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Şehit ve Gazi Aileleriyle İftar Sofrasında Buluştu

    Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükklılıç, eşi Necmiye Büyükkılıç ile şehit ve gazi aileleri ile düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Programa, AK Parti Kayseri milletvekilleri, Vali, ilçe belediye başkanları ve dernek başkanları da katıldı. Başkan Büyükkılıç, katılımcılara teşekkür ederken, Milletvekili Akar birlik ve beraberlik mesajı verdi ve Vali Çiçek de Çanakkale ruhunun hala devam ettiğini vurguladı.

  • Aydın'da Gençler Ramazan Kampında Buluştu
    12:09 Aydın'da Gençler Ramazan Kampında Buluştu

    Aydın'ın Kuşadası ilçesinde düzenlenen Ramazan Kampı'na lise ve üniversite öğrencileri yoğun ilgi gösterdi. Gençler, çeşitli aktivitelerle eğlenceli bir kamp deneyimi yaşadılar ve yeni arkadaşlar edindiler. Gençlik ve Spor Bakanlığı'nın düzenlediği kamplarla gençlerin ramazan ayını daha anlamlı hale getirmek amaçlanıyor.

  • EDYAK Kış Dağcılık Kursu Sınavından 10 Sporcu Sertifika Aldı
    12:08 EDYAK Kış Dağcılık Kursu Sınavından 10 Sporcu Sertifika Aldı

    Eskişehir Doğa Sporları ve Yürüyüş Aktiviteleri Kulübü (EDYAK) tarafından düzenlenen Türkiye Dağcılık Federasyonu (TDF) onaylı kış dağcılık kursu sınavından 10 sporcu başarılı olarak sertifika almaya hak kazandı. EDYAK Başkanı Süleyman Kömürcü, sporculara desteklerinin devam edeceğini belirtti.

  • Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Eylem Tok ve oğlu ABD makamları tarafından yargılanabilir
    12:05 Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Eylem Tok ve oğlu ABD makamları tarafından yargılanabilir

    Adalet Bakanı Yılmaz Tunç: Eylem Tok ve oğlu ABD makamları tarafından yargılanabilir


Advertisement