Belediye başkanının kız kardeşi toprağa verildi - Son Dakika
3.Sayfa

Belediye başkanının kız kardeşi toprağa verildi

Belediye başkanının kız kardeşi toprağa verildi

Mersin'in Silifke ilçe Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın başından silahla vurduğu iddia edilen kız kardeşi Meryem Aktan toprağa verildi.

05.07.2019 16:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin'in Silifke ilçe Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın başından silahla vurduğu iddia edilen kız kardeşi Meryem Aktan toprağa verildi.

Yaklaşık 2 ay önce Başkan Aktan'ın başından silahla vurduğu iddia edilen kız kardeşi Meryem Aktan, tedavi gördüğü Mersin Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesinde hayatını kaybetti. Cenazesi Kurtuluş Mahallesi'ndeki babaevine getirilen Aktan, mahalle mezarlığında kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Cenaze törenine Aktan'ın yakınlarının yanı sıra Silifke Belediye Başkanvekili Sadık Altınok, MHP Silifke İlçe Başkanı Levent Nogay ve vatandaşlar katıldı.

Silifke Belediye Başkanı Mücahit Aktan'ın kız kardeşi Meryem Aktan, 8 Mayıs'ta evinde tabancayla başından vurularak ağır yaralanmış, gözaltına alınan belediye başkanı tutuklanmıştı. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Belediye başkanının kız kardeşi toprağa verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Denizli'de kaybolan 3 ilkokul öğrencisi bulundu
    13:54 Denizli'de kaybolan 3 ilkokul öğrencisi bulundu

    Denizli'nin Pamukkale ilçesinde kaybolan 3 ilkokul öğrencisi, bir camide geçirdikleri gece sonrasında polis tarafından bulundu. Ailelerine teslim edilen çocuklar sağlık durumlarının iyi olduğu belirtildi.

  • Konya'da Etkili Fırtına: Fabrikanın Çatısı Uçtu, Ağaçlar Devrildi
    13:52 Konya'da Etkili Fırtına: Fabrikanın Çatısı Uçtu, Ağaçlar Devrildi

    Konya'da etkili olan fırtına nedeniyle bir fabrikanın çatısı uçtu, kent merkezinde bir çok noktada ağaçlar devrildi. Rüzgar etkisini artırarak yerini fırtınaya bıraktı. Belediye, Karayolları ve polis ekipleri yollarda yaşanan olumsuzlarla ilgili şehir genelinde tedbir aldı.

  • Kilis'te İzinsiz Kazı Yapan Şüpheli Suçüstü Yakalandı
    13:50 Kilis'te İzinsiz Kazı Yapan Şüpheli Suçüstü Yakalandı

    Kilis'te, İl Jandarma Komutanlığı ekiplerinin kaçak kazı olaylarını engelleme çalışmaları devam ediyor. Karaçavuş köyünde izinsiz kazı yapan Ö.K, jandarma ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. İzinsiz kazıda kullanılan araç ve gereçlere el konuldu. Şüpheli hakkında 'kaçak kazı yapma' suçundan işlem yapıldı.

  • Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı
    13:47 Balıkesir'de Dereye Düşen Adamın Cansız Bedenine Ulaşıldı

    Balıkesir'in Simav deresine balık tutmak için giden 54 yaşındaki adamın ayağının kayıp dereye düşmesi sonucu kaybolması üzerine başlatılan arama çalışmaları sonucunda, 15 saat sonra N.G.'nin cansız bedenine ulaşıldı. Kayıp adamın Altıeylül ilçesi Yenice Mahallesi'nde ikamet ettiği belirtildi.

  • Karaman'da 13 şüpheliden 9'u tutuklandı
    13:44 Karaman'da 13 şüpheliden 9'u tutuklandı

    Karaman'da yapılan uygulamalar sonucunda çeşitli suçlardan gözaltına alınan 13 şüpheliden 9'u tutuklandı. Polis, yapılan aramalarda 5 ruhsatsız tabanca, 2 ruhsatsız tüfek, 10 kesici ve delici alet ile bir miktar uyuşturucu ele geçirdi.

  • Milli Savunma Bakanı Güler:
    13:37 Milli Savunma Bakanı Güler: "Sizler geleceğimizin güvencesisiniz"

    Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, şehitler ve gazilerin çocuklarıyla bir araya gelerek, 'Sizler geleceğimizin güvencesisiniz' dedi. Bakan Güler, çocuklara Türkiye'nin tarihini anlattı ve onları geleceğe hazırlamaları konusunda teşvik etti. Ayrıca, şehitler ve gazilerin çocuklarının Türkiye'nin güvencesi olduğunu vurguladı ve devletin onlara daha iyi bir gelecek sağlamak için çalıştığını belirtti.


Advertisement