Belediye Başkanlarına İzmit Esnafı Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika
Güncel

Belediye Başkanlarına İzmit Esnafı Yoğun İlgi Gösterdi

Belediye Başkanlarına İzmit Esnafı Yoğun İlgi Gösterdi

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, İzmit esnafına konuk oldu, alışverişe çıkan vatandaşlarla samimi bir atmosferde sohbet etti.

24.10.2013 10:12  Güncelleme: 10:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, İzmit esnafını ziyaret etti. Belsa'daki ve Akça Camii Caddesi'ndeki iş yerlerine konuk olan Başkanlar Karaosmanoğlu ve Doğan, esnafın yoğun ilgisiyle karşılandı.

BELSA ESNAFINI ZİYARET

Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan'a esnaf ziyaretinde AK Parti İzmit İlçe Başkanı Ali Korkmaz ile AK Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş eşlik etti. İlk olarak Belsa'daki iş yerlerini ziyaret eden Başkan Karaosmanoğlu, esnafa hayırlı işler diledikten sonra alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti.

İZMİT İÇİN ÇALIŞIYORUZ

İzmit esnafı ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılanan Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, alışverişe çıkan vatandaşlarla da yakından ilgilendi. Esnafın ve İzmitlilerin yakın ilgi gösterdiği Başkanlar Karaosmanoğlu ile Doğan, her zaman esnafın yanında olduklarını ifade etti. İzmit'e ve İzmit halkına hizmet etmenin mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Başkan Karaosmanoğlu, ''Büyükşehir ve İzmit Belediyemizle, İzmit halkının mutluluğu, huzuru ve refahı için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz'' dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediye Başkanlarına İzmit Esnafı Yoğun İlgi Gösterdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement