Belediye Binasına Halk Karar Verecek - Son Dakika
Yerel

Belediye Binasına Halk Karar Verecek

Belediye Binasına Halk Karar Verecek

Çanakkale Belediyesi'nin "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Ulusal Mimari Proje Yarışması" sonuçlandı.

28.11.2012 13:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale Belediyesi'nin "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Ulusal Mimari Proje Yarışması" sonuçlandı. Dereceye giren projeler Çanakkale Belediyesi Spor Tesisleri'nde 3 Aralık tarihine kadar vatandaşların görüşüne açıldı.

Çanakkale Belediyesi'nin 6 Ağustos tarihinde ilan ettiği ve 5 Kasım tarihinde sona eren "Yeşil Yerel Yönetim ve Kültür Merkezi Binası ile Yakın Çevresinin Düzenlenmesi Ulusal Mimari Proje Yarışması"na 38 eser katıldı. Jürinin Ülkü Altınoluk, Emre Aysu, Harun Batırbaygil, Orhun Köksal ve İsmail Erten'den oluştuğu kurulda, 38 eser arasından 20-22 Kasım tarihleri arasında yapılan değerlendirme sonucu 3 derece ve 5 mansiyon ödülü alacak eserler belirlendi. 38 eser içinden yarışmanın birinci ekip temsilcisi Seden Cinasal Avcı'nın olduğu proje olurken, ikinci ekip temsilciliği ise Yakup Hazan'ın projesi oldu. Yarışmada üçüncülüğü ise Ömer Selçuk Baz'ın yaptığı proje kazandı. Dereceye giren projeler Belediye Spor Tesisleri'nde 3 Aralık tarihine kadar Çanakkalelilerin görüşüne açılacak. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediye Binasına Halk Karar Verecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement