Belediye Kış Dönemi Kurslarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Güncel

Belediye Kış Dönemi Kurslarına Yoğun İlgi

Belediye Kış Dönemi Kurslarına Yoğun İlgi

Kırşehir Belediyesi bünyesinde Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi’nde kış dönemi kursları yoğun ilgi ile devam ediyor.

27.12.2017 10:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kırşehir Belediyesi bünyesinde Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi, Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi'nde kış dönemi kursları yoğun ilgi ile devam ediyor.

Belediye desteği ile devam eden eden kurslara ziyaret yapan Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, Kış dönemi kurslarının 46 branşta devam ettiğini söyledi.

Sosyal ve kültür devamlılığı açısından kursları önemsediklerini ifade eden Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Kurslarımız Kış ayında da 46 branşta devam ediyor. Çocuklarımız içinde kurslarımız var. Kış aylarında devam eden kurslarımıza yetişkinlerimizi de bekliyoruz.

Bu kurslara katılmak çocuklarımızı geleceğe hazırlamak onların hem sanat alanında hem kültürel alanda, farklı branşlarda eğitim alması onların geleceği açısından çok önemli"dedi.

Yetişkin ve gençlerimizin, kış dönemini verimli geçirmeleri için kursların faal olduğunu belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, "Mahallelerimizde açtığımız konaklarımızda o mahallede ikamet eden bayanlarımızın kişisel ve sosyal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Kış aylarında devam edecek kurslarımıza yoğun bir ilgi ile devam ediyor.

Konaklarımıza her geçen gün ilginin artması bizleri mutlu ediyor. Kurslarımıza katılanlar hem yeni beceriler elde ediyor hem de kişisel-sosyal anlamda gelişim kaydediyorlar. Aynı şekilde Aile Yaşam Merkezimiz ve Gençlik Merkezimizde faaliyet gösteren kurs, seminer ve kulüpler yoğun ilgi topluyor. Bizlerde kış döneminde de bu kurs ve etkinlikleri devam ettiren gençlerimizin ve yetişkinlerimizin boş zamanlarını verimli bir şekilde değerlendiriyorlar.

Sosyal Belediyecilik anlayışı ile çalışan Belediyemiz gençlerimizin, yetişkinlerimizin ve hanımlarımızın sosyal, eğitsel, kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla yaz döneminde olduğu gibi kış döneminde de etkinliklere devam edecek. Düzenlediğimiz ücretsiz kurslarla kültür, sanat, spor ve eğitim alanlarında da Kırşehirli hemşerilerimizin yanında oluyoruz" diye konuştu.

Belediye bünyesinde açılan kurslarda, Belediye Gençlik Merkezi, Aile Yaşam Merkezi ile Kervansaray Mahallesi Konağı Kurs Merkezi ve Bahçelievler Nene Hatun Konağı Kurs Merkezi'nde Okul öncesi,4-6 yaş çocuk etkinlikleri, Yağlı Boya resim, Filografi, Kurdele Nakışı,Tel Kırma,Kağıt Telkari,Seramik Boyama,Rapido,Takı tasarım,Kağıt Rölyef,Ahşa Boyama,İğne Oyası,Dantel Anglez, Hat, Tezhip,Kalgrafi ,Kuran-ı Kerim,Tiyatro (Çocuk-Yetişkin),Diksiyon,İngilizce a1,İngilizce a2, İşaret Dili,Piyano ( Çocuk-Yetişkin), Bağlama ( Çocuk-Yetişkin),Gitar ( Çocuk-Yetişkin),Pilates, Zumba, Step Aerobik, 50+Step aerobik, Funny Jumps,Mefruşat, Kırkyama,El Sanatları, Aşçılık, Giyim Kuşam dallarında eğitimler veriliyor. - KIRŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye Kış Dönemi Kurslarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement