Belediye otobüslerinin güzergahı yeniden değiştirildi - Son Dakika
Güncel

Belediye otobüslerinin güzergahı yeniden değiştirildi

Belediye otobüslerinin güzergahı yeniden değiştirildi

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan köprülü kavşak projesinin inşaat aşamasında güzergahı değiştirilen belediye otobüslerinin güzergahının projenin tamamlanmasıyla yeniden düzenlendiği belirtildi.

18.08.2020 14:57  Güncelleme: 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adıyaman Altınşehir Mahallesi'nde yapımı tamamlanan köprülü kavşak projesinin inşaat aşamasında güzergahı değiştirilen belediye otobüslerinin güzergahının projenin tamamlanmasıyla yeniden düzenlendiği belirtildi.

15 Ağustos Cumartesi günü halka hizmet vermeye başlayan köprülü kavşak projesinden hemen sonra, inşaat sürecinde güzergahı değiştirilen belediye otobüslerinin güzergahını yeniden düzenleyen Adıyaman Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü yetkilileri, yeni güzergah konusunda vatandaşları mağdur olmamaları için uyardı.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan yetkililer, "Atatürk Bulvarı Adıyaman Üniversitesi önünde gerçekleştirilen farklı seviyeli köprülü kavşak projesinin tamamlanmasından sonra belediyemize ait şehir içi yolcu otobüslerimizin güzergahında yeniden düzenleme yapıldı. Dana önce inşaat sürecinden dolayı geçici olarak değiştirilen güzergahların yerine şu an yeni duraklarda yolcu indirip-bindirme işlemi gerçekleştirilmeye başlandı. Buna göre, Atatürk Bulvarı üzerinde Altınşehir Mahallesinden şehir merkezi istikametine hizmet veren otobüslerimiz, Altınşehir Mahallesinde daha önce şu anki köprülü kavşağın üzerinde bulunan duraktan aldığı yolcuları, durağın yerinin iptal edilmesinden dolayı bu durağa en yakın durak olan Altınşehir Camii önündeki duraktan almaya devam edecek. Ayrıca, çevreyolu hattında hizmet veren otobüslerimizde de, yine köprülü kavşak üzerindeki durağın iptal edilmesinden dolayı yolcularımız bu durağa en yakın durak olan Tohumcular Petrol karşısındaki üstgeçit durağından otobüslerimize binebilecek. Yine çevreyolu hattımızda güzergahımıza ek olarak otobüslerimiz yoğun talepten dolayı Gülbeyaz Konutları ve Organize Sanayi Bölgesi'ne kadar giderek yolcu almaya başladı" diye konuştu. - ADIYAMAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye otobüslerinin güzergahı yeniden değiştirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • 02: Adıyaman çok büyük ya çoğalma diyor bu yakıt bizden gidiyor bey efendi hata Adıyaman hiç belediye otobüs gerekmez 0 0 Yanıtla
  • 03: Belediyemizin otobüsleri çoğaltması lazım 0 0 Yanıtla
  • : Otobüsler köprülü kavşakta yolcu alıyor tehlikeye davetiye çıkarıyorlar 0 0 Yanıtla
  • 02: HİÇBİR DÜZENLEME YOK DURAK YERLERİ BELLİ DEĞİL,HANGİ DURAKTAN HANGİ SAATTE GEÇMELERİ GEREKİYOR BELLİ DEĞİL SİSTEM YOK. YANİ GERÇEKTEN YAZIK 0 0 Yanıtla
  • Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı
    13:59 Çin İthalat ve İhracat Fuarı Guangzhou'da Başladı

    135. Çin İthalat ve İhracat Fuarı, Guangzhou'da başladı. Fuar için 215 ülkeden yaklaşık 149.000 alıcı ön kayıt yaptırdı. Yabancı alıcıların fuara olan ilgisi arttı ve fuara 29.000'in üzerinde katılımcı bekleniyor.

  • TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı
    13:59 TMO'nun fındık satış kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdı

    Toprak Mahsulleri Ofisi'nin (TMO) fındık satma kararı serbest piyasa fiyatlarını sağlamlaştırdığı ileri sürüldü. TMO, stoklarında bulunan kabuklu fındıkların bir kısmını belirli fiyatlarla satışa çıkardı. Fındık sanayicileri, TMO'nun bu kararının gelecek sezonun fiyatlarını belirleyeceğini ifade etti.

  • Ramazan Bayramı tatilinde 75 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti
    13:58 Ramazan Bayramı tatilinde 75 kişi trafik kazalarında hayatını kaybetti

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Ramazan Bayramı tatilinde yurt genelinde meydana gelen 6 bin 530 trafik kazasında 75 kişinin yaşamını yitirdiğini bildirdi. Yerlikaya, trafikte denetim yoğunluğunun artmasıyla kazaların azaldığını vurguladı. Aşırı hız, kavşak ve geçitlerde geçiş önceliğine uymamak, şerit izleme ve değiştirme kurallarına uymamak, arkadan çarpma ve dönüş kurallarına uymamak en önemli kazaya sebepleri olarak belirlendi.

  • Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı
    13:57 Erzurum Polisi FETÖ'den Hapis Cezası Bulunan Bir Şahsı Yakaladı

    Erzurum İl Emniyet Müdürlüğü, Fetullahçı Terör Örgütüne yönelik yapılan çalışmalarda, hakkında kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir öğretmenin yakalandığını duyurdu. Şahıs gözaltına alındıktan sonra cezaevine teslim edildi. Terör örgütleriyle mücadele kararlılıkla sürdürülecektir.

  • Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı
    13:55 Direksiyon başında rahatsızlanan kadın kaza yaptı, yoğun bakıma alındı

    Tekirdağ Çorlu'da direksiyon başında rahatsızlanan bir kadın, trafik kazası geçirdi. Hastaneye kaldırılan kadının sağlık durumu ciddiyetini koruyor. Kaza sonucunda park halindeki bir otomobile çarpan kadın, ambulansla Çorlu Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak yoğun bakıma alındı. Polis, kazayla ilgili inceleme başlattı.

  • AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu
    13:54 AŞTİ'de Ramazan Bayramı yoğunluğu: 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu

    Ankara Şehirlerarası Otobüs Terminali'ne, (AŞTİ) Ramazan Bayramı yoğunluğu sebebiyle 17 bin 662 otobüs giriş-çıkış yaparken toplamda 706 bin 480 yolcu sirkülasyonu gerçekleşti. Bayram tatilini memleketlerinde veya diğer şehirlerde geçiren vatandaşlar, AŞTİ'de yoğunluk oluşturdu. Biletlerin günler öncesinden satılması nedeniyle otobüs firmaları sefer sayılarını artırırken, AŞTİ on binlerce vatandaşın uğrak noktası oldu. AŞTİ'de, yoğunluk nedeniyle tatil öncesinde ve tatil boyunca temizlik, güvenlik, trafik gibi konularda tüm önlemler artırılırken süreç boyunca herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

  • Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı
    13:54 Samsun'da Fabrika Deposunda Yangın Çıktı

    Samsun'un Tekkeköy ilçesinde bulunan bir fabrikanın depo olarak kullanılan ambar kısmında çıkan yangın panik yarattı. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ederek söndürme ve soğutma işlemlerini tamamladı.


Advertisement