Belediye personelinden kan bağışına desteği - Son Dakika
Güncel

Belediye personelinden kan bağışına desteği

Belediye personelinden kan bağışına desteği

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli, korona virüs salgını sürecinde kan stokları azalan Kızılay'a kan bağışı desteğinde bulundu.

15.06.2020 11:53  Güncelleme: 12:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli, korona virüs salgını sürecinde kan stokları azalan Kızılay'a kan bağışı desteğinde bulundu.

Kızılay Genel Başkanı Kerem Kınık'ın, yurt genelinde kan stoğunun kritik seviyenin altına düştüğünü duyurarak, kan bağışı çağrısında bulunmasının ardından harekete geçen Mersin Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı personeli, kan vererek Kızılay'ın kampanyasına destek oldu.

Kan bağışı kampanyasına destek veren belediye personeline teşekkür eden Ulaşım Dairesi Başkanı Ersan Topçuoğlu, korona virüs salgını sürecinde kan stoklarında ciddi düşüş yaşayan Kızılay'ın çağrısına karşılık vererek topluma örnek olmak istediklerini söyledi. Korona virüs salgını nedeniyle olağanüstü günler yaşandığını dikkat çeken Topçuoğlu, "Ulaşım Dairesi Başkanlığı olarak bu konuya duyarsız kalamazdık. Unutmayalım ki, kan acil ihtiyaç değil, sürekli bir ihtiyaçtır. Bir kanın bir hayat kurtardığı bilinci ile toplumun tüm kesimlerini bu kritik dönemde Kızılay'ın kan bağışı kampanyasına destek vermeye çağırıyoruz. Bu vesileyle kan bağışında bulunan personelimize tekrar teşekkür ediyorum. Bu hem ihtiyacı olan kişilere kan temin etmek açısından önemli hem de kan veren kişinin sağlığı açısından önemlidir" dedi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Belediye personelinden kan bağışına desteği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement