"Belediye Spor Tüm Niğdelilerin Takımıdır" - Son Dakika
Güncel

"Belediye Spor Tüm Niğdelilerin Takımıdır"

"Belediye Spor Tüm Niğdelilerin Takımıdır"

Niğde Belediye Spor futbol takımının yeni sezon açılışı için 5 Şubat Stadında tören düzenlendi.

18.09.2012 08:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

BAL Ligi 5. Grubunda 2012-2013 Futbol sezonunda Niğde'yi temsil edecek olan Niğde Belediye Spor futbol takımının yeni sezon açılışı için 5 Şubat Stadında tören düzenlendi.

Niğde Belediye Spor'un yeni sezon açılışı dolayısıyla düzenlenen törene Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan, Niğde İl Emniyet Müdürü Ali Doğan Uludağ, İl Jandarma Komutanlığından J. Binbaşı Süreyya Güler, Askerlik Şubesi Başkanı Personel Yarbay Kadir Okyay, AK Parti Niğde İl Başkanı Ahmet Özmen, Niğde Belediye Spor Kulübü Başkanı Yakup Yerlikaya, Yönetim Kurulu üyelerinin yanı sıra taraftarlar katıldı.

Niğde Belediye Spor'un yeni sezon açılış töreni Niğde 5 Şubat Stadında Şehitler için saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşının söylenmesi ile başladı. Sezonun açılışı için düzenlenen törende bir konuşma yapan Niğde Belediye Başkanı Faruk Akdoğan;

Spor denince Türkiye'de akla ilk olarak futbolun geldiğini belirtti.

Niğde Belediye Başkanlığı olarak sporun bütün branşlarına destek verdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Niğde'miz futbolda 1985-1986 yıllarında İkinci Ligde temsil edilmiş, daha sonra 3 Lige düşmüş, oradan da Amatör kümeye gerilemiş ve bugüne kadar buralarda mücadele etmiştir" dedi.

Belediye Başkanlığı dışında Niğde Belediyesi spor olarak yada Niğde Spor'umuza sahip çıkan kimse olmadığına vurgu yapan Başkan Akdoğan; "Bizim dışımızda ve kentte şu anda futbol takımı olarak BAL Liginde sadece Niğde Belediye Spor var. Biz, bu takımı bugüne kadar taşıdık ve bundan sonrada taşımaya devam edeceğiz. Bizim dışımızda Niğde Belediye Spor'a yada Niğde Spor'a sahip çıkacak varsa her zaman bu takımı teslim etmeye hazırız. Bunun özellikle altını çizmek istiyorum" diye konuştu.

Belediye Başkanı Akdoğan, bugüne kadar da bu takıma sahip çıkacağım diye bir teklif almadıklarını, geçen sene yine BAL Liginde oynadıklarını, bir takım şanssızlıklar yaşadıklarını, bu yıl yeni bir Yönetim, yeni bir Teknik Heyetle, yeni transferlerle Niğde Belediye Spor'u en alt kademeden en üste kadar bir çok noktasına kadar değişiklik yaptıklarını söyledi.

Niğde Belediye Spor futbol takımının Profesyonel ligde futbol oynayabilmesi için üzerlerine ne düşüyorsa bu sene yine kendilerinin yapacaklarının altını çizen Belediye Başkanı Faruk Akdoğan; "Bize Teknik Heyet şampiyonluk için Bir Milyon 200 Bin TL gibi bir rakam çıkardılar. Biz de Niğde Belediyesi olarak bu parayı size vereceğiz, ama bu takımın biz 3. Ligde olmasını istiyoruz dedik. Gerekli transferler yapıldı. İnşallah bu sezon keyifli ve zevkli bir futbol izleteceğiz. Niğde Belediye Spor'u Niğdelilerin desteğiyle inşallah 3. Lige çıkaracağız. Hedefimiz, amacımız bu. Ama bu kesinlikle yetmez. 2. Lig, hatta 1. Lig de olmalı diye düşünüyoruz. Niğde Belediye Başkanlığı olarak her zaman desteğimiz Niğde Spor'u adına olacaktır. Adı zaruretten dolayı Niğde Belediye Spor'dur. Bu takım tüm Niğdelilerindir. O bakımdan bu takıma hep beraber sahip çıkmalıyız. El birliğiyle gönül birliğiyle bu takıma seyirci desteğimizi verirsek ve işadamlarımızda maddi destek verirse, Niğde Spor hem 3. lige ardından da 2. lige çıkar. Yeniş sezonun hayırlı olmasını temenni eder, kazasız belasız, gerginlik ortamı oluşmadan centilmenlik içinde bir sezon diliyorum" dedi.

Belediye Başkanı Faruk Akdoğan'ın konuşmasından sonra kurban kesildi, dualar yapıldı. Program kapsamında futbolcular 5 Şubat Stadı alanına gelerek tanıtımları yapıldı.

Niğde Belediye Spor Futbol takımını bu yıl Teknik Direktör Rıfat Avcu, karşılaşmalara hazırlayacak. Yardımcı Antrenörlüğü Özkal Akıl, Kaleci Antrenörlüğünü Oğuz Elban, Kondüsyonerliği Ahmet Yavuz, Masorlüğü Burak Özdemir, Malzemeciliği ise Ahmet Akçaya üstlendiler.

Niğde Belediye Spor'un geçen yılki kadrosunda yer alan futbolculardan Murat Kaya, Serdar Karataş, Fatih Durak, Mevlüt Ünver, Mustafa Acar, Burak Gezer, Rıdvan Küreşoğlu, Hamdullah Ekşi, Oğuz Bodur, Dato, Asım Atmalıoğlu, Tugay Balçık ile bu yıl da kadrosuna yoluna devam kararı aldığı belirtildi.

Niğde Belediye Spor'un altyapı kadrosunda bulunan Kadir Zenginer, Mert Karakaya, Özkan Onat, Aydın Arpak, Bahadır Demiray ise (A) Takım Kadrosuna alınan futbolcular oldular. Niğde Belediye Spor futbol takımı dış transferde ise 11 yeni futbolcu ile sözleşme imzaladı. Niğde Belediye Spor'un dış transferlerle kadrosuna dahil ettiği yeni futbolcular; "Tolga Taş (Ankara Kıılcahamam A.Ş.), Melih Açıkel (Kütahya Savaş Spor), Mevlüt Öner (Afyon Emirdağ), Çetiner Tuncer (Çorum Belediye Spor), Tahsin Eren (Isparta İl Özel İdare), Nuri Arıkan (Konya Sarayönü Belediye Spor), Rafet Ertuğrul (Konya Sarayönü Belediye Spor), İlker Ataseven (Bursa Merinos), Serdar Mert (Sivas Zara Belediye Spor), Hasan Özmen (Yeni Malatya Spor), Serkan Emir (Nevşehir Göreme Spor)."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Belediye Spor Tüm Niğdelilerin Takımıdır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda öğrencilerin atıktan sanata ürünleri sergilendi
    19:04 Adana'da Portakal Çiçeği Karnavalı'nda öğrencilerin atıktan sanata ürünleri sergilendi

    Adana'da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı'nda, Türk Tekstil Vakfı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin atıklardan yaptığı ürünler, İl Milli Eğitim Müdürlüğü standında sergilendi. Karnavalın ana teması olan karbon ayak iziyle ilgili bilinçlendirme yapılırken, öğrencilerin geri dönüşüm bilincini ve doğa sevgisini aşıladığı belirtildi.

  • Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi
    19:03 Çorum'un Alaca ilçesinde yağmur duası edildi

    Alaca Belediyesi, bayar ayarlarının kurak geçmesi nedeniyle yağmur duası etkinliği düzenledi. Cuma namazının ardından Cumhuriyet Meydanı'nda toplanan vatandaşlar, Alaca Belediye Başkanı Şerif Arslan ile birlikte yağmur duası yaptı.

  • Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı
    18:59 Edirne'de motosikletin çarptığı anne ve kızı yaralandı

    Ali Rıza Ataktürk Caddesi'nde Y.E.Y. idaresindeki 22 ADG 393 plakalı motosiklet, yolun karşısına geçmeye çalışan anne ve kızına çarptı. Kazada anne ve kızı yaralandı. Haber verilmesi üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralılar, sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesi sonrası hastaneye kaldırıldı. Motosiklet sürücüsü ifadesine başvurulmak üzere polis merkezine götürüldü.

  • İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu
    18:58 İETT Otobüsü Kayarak Yan Yola Girdi, Kara Yolunda Uzun Araç Kuyruğu Oluştu

    Büyükçekmece'de yağışlı havanın etkisiyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkan İETT otobüsü, bir kısmı yan yola girerken bir kısmı da D-100 kara yolunu kapattı. Yolcuların tahliye edildiği kazada bir kişi hafif yaralandı. İtfaiye ve polis ekipleri olay yerine sevk edildi. Ankara istikameti bir süre trafiğe kapanan D-100 kara yolunda uzun araç kuyruğu oluştu. Otobüsün bir kısmının çekilmesinin ardından trafik akışı tek şeritten sağlanmaya başlandı.

  • Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı
    18:57 Eyüpsultan'da trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru son yolculuğuna uğurlandı

    Eyüpsultan'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden zabıta memuru Semih Çakıllı, Piyale Paşa Camii'nde kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Kazada ağır yaralanan Çakıllı, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cenaze namazına ailesi, yakınları ve zabıta meslektaşları katıldı.


Advertisement