Belediye TSM Korosu Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Belediye TSM Korosu Konserine Yoğun İlgi

Belediye TSM Korosu Konserine Yoğun İlgi

Şanlıurfa Belediyesi Türk Sanat Müziği Topluluğu "Hicaz Şarkılar" adlı konserini sundu. Konsere katılım beklenenden yoğun oldu.

20.02.2014 11:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İ. Halil Altıngöz'ün şefliğini yaptığı konserde, öğretmen, esnaf, işadamı ve memurlardan oluşan koro birbirinden güzel 19 eser seslendirdi. Konser sonunda dinleyenler koroyu ayakta alkışladılar.

Konserin sonunda Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, Koro Şefi Halil Altıngöz'e bir şükran plaketi sunarken saz ve ses sanatçılarına ise birer karanfil takdim etti.

Konsere, Şanlıurfa Belediye Başkanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba'nın yanı sıra Eşi Gül Fakıbaba, Başkan Yardımcıları M.Fevzi Yücetepe, Emin İzol ve kamu kurum ve kuruluş amirleriyle çok sayıda vatandaş katıldı.

SANAT, HASTALIK DİNLEMEDİ
Karaciğer rahatsızlığından dolayı uzun süreden bu yana tedavi gören Şanlıurfa Belediyesi Sıra Gecesi Topluluğu Şefi Abdurrahman Baydağ, hastalığına konserde sahne aldı.

Konserde Abdurrahman Baydağ'ı darbukasıyla birlikte ritim tutarken gören başta Başkan Fakıbaba ve diğer sanatseverler Baydağ'ı bu kararlılığından dolayı tebrik ederek ayakta alkışladı.

Kendisine gösterilen bu ilgiden dolayı mutlu olduğu gözlenen Baydağ ise Başkan Fakıbaba'ya ve ekibine gösterdikleri teveccühten dolayı minnettarlık duyduğunu söyledi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Belediye TSM Korosu Konserine Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement