Aksaray Belediyesi, tavanı çökme tehlikesi olan eve tadilat yaptı - Son Dakika
Güncel

Aksaray Belediyesi, tavanı çökme tehlikesi olan eve tadilat yaptı

Aksaray Belediyesi, tavanı çökme tehlikesi olan eve tadilat yaptı

AKSARAY Belediyesi, 2 çocuklarıyla birlikte yaşayan işsiz Ahmet ve Elmas Koçak çiftinin, tek katlı müstakil evlerinin çökme tehlikesi olan ahşap tavan ve çatısına tadilat yaptı.

22.10.2020 10:36  Güncelleme: 11:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AKSARAY Belediyesi, 2 çocuklarıyla birlikte yaşayan işsiz Ahmet ve Elmas Koçak çiftinin, tek katlı müstakil evlerinin çökme tehlikesi olan ahşap tavan ve çatısına tadilat yaptı. Belediye Başkanı Enver Dinçer, "Vatandaşlarımızın üzüntüsünü ve sıkıntılarını kendi üzüntümüz olarak görüyoruz. En son 1 ailemizin daha yuvalarını sıcak bir ortama dönüştürdük." dedi.

Kurtuluş Mahallesi'nde 2 çocuklarıyla yaşayan Ahmet ve Elmas Koçak çiftinin oturdukları evinin, ahşap olan tavanının yağmur sularından dolayı çökme riski oluştu. Durumu öğrenen Aksaraş Belediyesi de, ekonomik durumu iyi olmayan aileye yardım edip, evin tadilatını gerçekleştirdi. Tadilatın ardından aileyi ziyaret eden Belediye Başkanı Enver Dinçer, "Vatandaşlarımızın üzüntüsünü ve sıkıntılarını kendi üzüntümüz olarak görüyoruz. En son 1 ailemizin daha yuvalarını sıcak bir ortama dönüştürdük. Çatısı akan ve evi yıkılmak üzere ya da oturulamayacak durumda olan ihtiyaç sahibi vatandaşlara imkanlar dahilinde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Vatandaşımızın yenilenmiş evleri hayırlı olsun, güle güle otursunlar" diye konuştu.

Sıcak bir yuvaya kavuştuklarını ifade eden Elmas Koçak da, "Evimin durumu çok kötüydü ve  çatısı da akıyordu. Aksaray Belediye Başkanımız Enver Dinçer evimin çatısını ve tüm onarımlarını yaptı. Kendisinden Allah razı olsun. Çok güzel oldu. Eski oturduğum evden eser kalmadı? dedi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aksaray Belediyesi, tavanı çökme tehlikesi olan eve tadilat yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement