Belediyeler Birliği Afyon'da Toplandı - Son Dakika
Spor

Belediyeler Birliği Afyon'da Toplandı

Belediyeler Birliği Afyon\'da Toplandı

Bursa Belediyeler Birliği’nin 2015 yılı hizmet içi eğitim toplantısının sonuncusu Afyon’da gerçekleştirildi.

26.12.2015 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Belediyeler Birliği'nin 2015 yılı hizmet içi eğitim toplantısının sonuncusu Afyon'da gerçekleştirildi.

Belediye başkanları ile belediye meclis üyelerinin görev, yetki ve sorumlulukları, belediyelerde gelir artırıcı tedbirler, Kamu Mali Kontrol Kanunu, resmi yazışma kuralları, 657 Sayılı Devlet Memurları Kanununda yapılan son düzenlemeler ile, kamu ihale ve sözleşmelerinin anlatıldığı eğitim toplantısına Bursa Belediyeler Birliği ve Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, Yenişehir Belediye Başkanı Süleyman Çelik, üye belediyelerin başkan yardımcıları, meclis üyeleri ve bürokratlar katıldı.

Dündar, çalışanların daha iyi hizmet vermelerini sağlamak için, yasa ve yönetmeliklerdeki mevzuat değişiklikleri hakkında düzenli şekilde eğitim toplantıları gerçekleştirdiklerini söyledi. Dündar, "Düzenlemiş olduğumuz bu eğitim toplantıları, aynı zamanda belediye çalışanları arasında etkileşim, bilgi ve tecrübe paylaşımına da olanak sağlamakta. Bursa Belediyeler Birliği olarak, üye belediyelerimizle olduğu gibi, diğer belediyelerle de benze toplantılar gerçekleştiriyoruz. Bu tür toplantılarda kesinlikle etkileşim oluyor, karşılıklı plan proje paylaşımı oluyor. Benzer toplantılarımızı 2016 yılı içerisinde de sürdüreceğiz" dedi.

Sayıştay 4. Daire Başkanı Abdurrahman Acar, görev, yetki ve sorumlulukları, belediyelerde gelir artırıcı tedbirler, Kamu Mali Kontrol Kanunu, resmi yazışma kuralları, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununda yapılan son düzenlemeler ile, kamu ihale ve sözleşmeleri hakkındaki değişiklikler hakkında bilgi verdi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Belediyeler Birliği Afyon'da Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement