Belediyelerin Parlayan Projeleri Shining Star Awards'da Ödüllendirilecek - Son Dakika
Güncel

Belediyelerin Parlayan Projeleri Shining Star Awards'da Ödüllendirilecek

Belediyelerin Parlayan Projeleri Shining Star Awards\'da Ödüllendirilecek

Shining Star Awards,Türkiye'de eğlence sektörüne hizmet eden kişi ve kurumların hayata geçirdiği önemli projeleri mercek altına alıyor.

03.09.2015 15:38  Güncelleme: 15:39
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bu yıl üçüncü kez düzenlenecek olan ödül töreninde, 2014 yılında; En Başarılı Belediye Parkı Kategorisindeçok güçlü adaylar içerisinde en fazla öne çıkan 2 aday olan100.yıl Atatürk Kültür Parkı – Gaziantep Büyükşehir Belediyesi ve Harikalar Sahili– Kocaeli Derince Belediyesi'ne ödülleri verildi. En Başarılı Müze ve Ören Yeri Kategorisindede Mardin Müzesi'ne ve En Başarılı Festival Kategorisinde İzmir Uluslararası Kukla Günlerine ödülleri taktim edildi.

13 kategoride düzenlenen eğlence sektörünün ödüllendirildiği ilk ve tek yarışma "Shining Star Awards 2015 Eğlence Ödülleri" 4 Aralık 2015 Cuma günü sahiplerini bulacak.

Yarışma;Eğlence Temalı Tesisler, Parklar, Belediye Parkları, Otel ve AVM Eğlence Alanları, Müze ve Ören Yerleri, Su Parkları, Lunapark, Paintball, Sinema, Go-Kart, Bowling, Akvaryum, Etkinlik Firmalarını, Sektör Firmalarının Ürünlerini ve Yatırımcılarını, Aynı Zamanda Belediye, Otel, AVM, Toplu Konut Ve Diğer Kapalı- Açık Eğlence Alanı İçin Tasarlanmış Uygulanmaya Başlanmış ya da Henüz Uygulanmamış; Bünyesinde Eğlence, Aktivite ve Spor Alanları, Bilim –Kültür Parkları, Özel Aktivite ve Dinlenme Alanları, Rekreasyon Alanları vb. bulunduran yeni projeleri kapsamaktadır.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Belediyelerin Parlayan Projeleri Shining Star Awards'da Ödüllendirilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement