Belediyeliği Gitti Borçları Dert Oldu - Son Dakika
Yerel

Belediyeliği Gitti Borçları Dert Oldu

Belediyeliği Gitti Borçları Dert Oldu

Toros Mahallesi kurucu Muhtarı Enver Çimeliler, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye hitaben yazdığı dilekçede, Akçatekir’de oturan vatandaşların su borçların bir defaya mahsus olmak üzere affedilmesini istedi.

16.05.2014 17:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Toros Mahallesi kurucu Muhtarı Enver Çimeliler, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü'ye hitaben yazdığı dilekçede, Akçatekir'de oturan vatandaşların su borçların bir defaya mahsus olmak üzere affedilmesini istedi.

Çimeliler, dilekçesini Adana Büyükşehir Belediye Meclis Üyeleri ile basın mensuplarına da verdi. Dilekçede Adana'da büyük çoğunluğun serinlemek için yazın Pozantı ilçesine bağlı, eski ismi ile Akçatekir, yeni ismiyle Tekir Yaylasında oturduklarını belirten Çimeliler, "Yeni seçim yasasıyla belde belediyeliği düşen Tekir Adana Büyükşehir Belediye sınırlarına dahi edilmiştir. Eski belde belediyesinden kalma su paralarının bir defaya mahsusen affa uğratılmasını talep ediyoruz" dedi.

Büyükşehir Belediyesi otobüslerinin Tekir yaylasına hizmete sokulmasını da isteyen Çimeliler, Belediyenin çıkardığı ekmeklerin satılması için büfelerin yerleştirilmesini ve Tekir yaylasında hafta sonu sosyal etkinliklerin gerçekleşmesini beklediklerini kaydetti. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Belediyeliği Gitti Borçları Dert Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement