Belediyenin kullanılmayan binasında elebaşı Öcalan'ın fotoğrafları ele geçirildi - Son Dakika
3.Sayfa

Belediyenin kullanılmayan binasında elebaşı Öcalan'ın fotoğrafları ele geçirildi

Van'ın merkez İpekyolu Belediyesinin kullanılmayan ek hizmet binasında yapılan aramalarda terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan'ın ve güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmalarda öldürülen teröristlerin fotoğrafları ele geçirildi.

05.03.2021 09:23  Güncelleme: 14:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele (TEM) Şubesi ekipleri, ihbar üzerine Bostaniçi Mahallesi'nde kullanılmayan İpekyolu Belediyesi ek hizmet binası yerleşkesinde arama yaptı.

Van Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yapılan aramada, terör örgütü PKK/KCK elebaşı Abdullah Öcalan ve güvenlik güçleriyle girdikleri çatışmalarda etkisiz hale getirilen teröristlerin resimlerinin bulunduğu afişler, örgütü simgeleyen bez parçaları, adli mercilerce basımı ve dağıtımı yasaklanan yayınlar ile KHK ile kapatılan derneklere ait olduğu değerlendirilen belgeler ile çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.

Olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.

İşte belediyeye ait binadan çıkan o fotoğraflar;

Belediyenin kullanılmayan binasında elebaşı Öcalan'ın fotoğrafları ele geçirildi
Belediyenin kullanılmayan binasında elebaşı Öcalan'ın fotoğrafları ele geçirildi
Belediyenin kullanılmayan binasında elebaşı Öcalan\'ın fotoğrafları ele geçirildi
Kaynak: İHA

Son Dakika 3.Sayfa Belediyenin kullanılmayan binasında elebaşı Öcalan'ın fotoğrafları ele geçirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • CcC: TÜRK OLANIN TÜRKTEN BAŞKA DOSTU YOK ! 73 17 Yanıtla
  • Diyarbakır : Biz vatanımız ve Türk Bayrağı için canımızı seve seve veririz ve bu topraklarda hainlik yapan herkesin karşısında tek yürek ve tek yumruğuz bizi kardeş yapan İslamiyete hamd olsun bu aramızı ırkçılık yaparak açanlara ders olsun kardeşliğimiz ne fetöcü hainlerin nede pkk hainlerinin hoşuna gitmez . 29 6 Yanıtla
  • Vatandaş : Kardeşim herkesi aynı kefeye koyamazsın bizde vatanımız ve Türk Bayrağı için canımızı seve seve veririz sana şunu söyliyim hainin ırkı olmaz Fetöcü hainleride gördük onları unutma tıpkı Pkk yanlısı hainler gibi hain hain dir böyle konuşarak vatanını seven insanları da kötüleyip insanların arasına açman hoş değil böyle yaparak hainlerin ekmeğine yağ sürme biz biriz ve İslamiyet kardeşiyiz ve bu toprakları hep beraber hainlerden koruyacağız. 28 3
  • turk: hepsini sallandiracaz lan 15 4 Yanıtla
  • Xxx: Benim aslım Arnavutluktan geliyor ama ne mutlu türküm diyene diyorum. Çerkezi, Lazı, gürcüsü hepsi ne mutlu türküm diyene der her zaman. Mevzu bu esassında.. 10 8
  • Lazoglu Tevhid: Ne mutlu müslümanım diyene... Irkçılılık yapan bizden degildir 11 4
  • DODOK: Bu ülkede terör sorunu yoktur; bu ülkede terörün kökünü kazıyacak yürekli vatansever başkan sorunu vardır. 10 5 Yanıtla
  • DOĞRUCU: Bu paçavraları bunları saklayanları o binaya sokanları o binanın kontrolü olan belediye başkanı ve tüm çalışanlarını... beşikteki çocuğuna kadar... 11 2 Yanıtla
  • ... : Osmanlı zamanında bir han a girip ey Türk ayağa kalk desen kimse ben kürt,çerkezim, lazım veya başka bir ırk ım demezdi çünki hepsi Türk 10 3
  • Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı
    09:25 Mersin'de Jandarma Operasyonu: 4 Silah Ele Geçirildi, 1 Şüpheli Gözaltına Alındı

    Mersin'de İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonda, silah kaçakçılığı yapan bir şüpheli gözaltına alındı. Şüphelinin adresinde yapılan aramada ise 1 tabanca, 1 yivli tüfek, 2 av tüfeği, 70 fişek, 1 şarjör, 150 mermi ve 2 adet 6136'ya tabi bıçak ele geçirildi.

  • Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı
    09:24 Hakkari'de Haftalık Asayiş Toplantısı Yapıldı

    Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik başkanlığında haftalık asayiş toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıda, geçen hafta meydana gelen olayların analizi yapıldı ve başarılı operasyonlar değerlendirildi.

  • Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı
    09:15 Mersin merkezli 3 ilde göçmen kaçakçılığı operasyonu: 3 gözaltı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada 2 cep telefonu, 2 sim kart ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı
    09:09 Mersin merkezli operasyonda göçmen kaçakçısı 3 organizatör yakalandı

    Mersin merkezli 3 ilde jandarma ekipleri tarafından düzenlenen operasyonda göçmen kaçakçılığı yapan 3 organizatör yakalandı. Operasyonda şüphelilerin adreslerinde yapılan aramada cep telefonları, sim kartlar ve 38 bin 700 TL ele geçirildi.

  • Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı
    08:52 Sultanbeyli'de Otomobilin Çarptığı 5 Yaşındaki Kız Çocuğu Yaralandı

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun durumu ağır. Sürücü olay yerinden kaçarken, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Mahalle sakinleri, yetkililerin önlem almasını ve benzer kazaların yaşanmaması için trafik düzenlemelerinin yapılmasını istedi.

  • Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada
    08:52 Sultanbeyli'de otomobilin çarptığı kız çocuğu metrelerce savruldu, kaza anı kamerada

    Sultanbeyli'de annesiyle yolun karşısına geçmeye çalışan 5 yaşındaki kız çocuğuna otomobil çarptı. Kaza anı bir iş yerinin güvenlik kameralarına yansırken, çarpmanın etkisiyle kız çocuğu metrelerce havalandı ve yere çakıldı. Olay yerine gelen sağlık ekipleri minik kız çocuğuna müdahale ederken, sürücü kaçtı. Polis ekipleri sürücüyü gözaltına aldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı
    08:46 İzmir'de CHP Gençlik Kolları Başkanı ve 3 Yönetici Gözaltına Alındı

    İzmir'de Cumhuriyet Halk Partisi Çiğli Gençlik Kolları Başkanı Okan Er ve diğer 3 ilçe yöneticisi, Cumhurbaşkanı'na hakaret suçlamasıyla gözaltına alındı. Adliyeye sevk edilen 4 yönetici, çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldı.

  • Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı
    08:21 Survivor'da korkutan sakatlık! Gizem apar topar hastaneye kaldırıldı

    Survivor All Star'ın dün akşam yayınlanan bölümünde mücadele eden Gizem, dokunulmazlık oyununda sakatlanarak yere düştü. Acı içinde kıvranan yarışmacı, hastaneye kaldırıldı. Acun Ilıcalı, Gizem'in durumunun ciddi olduğunu ve yarışmaya devam edip edemeyeceğinin raporlarla belirleneceğini söyledi.

  • İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı
    08:19 İzmir'de MİT destekli PKK operasyonu: 5 gözaltı

    İzmir'de jandarma ekipleri tarafından PKK terör örgütüne yönelik MİT destekli şafak operasyonunda 5 şüpheli gözaltına alındı. İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında, terör örgütüne üye olmak ve sosyal medya üzerinden örgüt propagandası yaptığı tespit edilen 5 Suriye uyruklu şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan şüpheliler jandarma karakoluna götürüldü.

  • İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi
    08:15 İzmir merkezli 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütü çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.

  • Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi
    08:14 Mahzen-13 operasyonlarında 2 çete çökertildi

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İzmir merkezli 3 ilde gerçekleştirilen 'Mahzen-13' operasyonlarında 2 suç örgütünün çökertildiğini açıkladı. Operasyonlarda 25 şüpheli yakalanırken, çok sayıda silah ve uyuşturucu ele geçirildi.


Advertisement