Belediyesi kapanacak başkan, dizi oyuncusu oldu - Son Dakika
Güncel

Belediyesi kapanacak başkan, dizi oyuncusu oldu

Belediyesi kapanacak başkan, dizi oyuncusu oldu

Manisa'nın büyükşehir belediyesi statüsüne alınmasıyla belediyesi kapanacak olan Saruhanlı İlçesi İshakçelebi Beldesi'nin belediye başkanı Ramazan Hakan Ulak, televizyonda yayınlanan dizide r...

31.10.2013 13:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manisa'nın büyükşehir belediyesi statüsüne alınmasıyla belediyesi kapanacak olan Saruhanlı İlçesi İshakçelebi Beldesi'nin belediye başkanı Ramazan Hakan Ulak, televizyonda yayınlanan dizide rol almaya başladı.

Başkan Ulak, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oyunculuğa üniversite yıllarında merak sardığını, televizyonda yayınlanan "Tatar Ramazan" dizisine oyuncu temin eden ajanstan, tanıdıkları aracılığıyla teklif aldığını belirtti.

Kendisinden, dizideki milletvekili karakterini canlandırmasının istendiğini bildiren Ulak, "Fizik ve görüntü açısından benim bu role çok uygun olduğumu dile getirdiler. Ben de senaryoyu inceledikten sonra teklifi kabul ettim. Dizinin 11. bölümünden itibaren rol almaya başladım" dedi.

Beden eğitimi ve spor öğretmenliği yaparken, 2004 yılında belediye başkanı seçilen Hakan Ulak, rol aldığı dizinin televizyonda yayınlanmasının ardından, beldedeki vatandaşlardan çok olumlu tepkiler geldiğini, bundan mutluluk duyduğunu belirtti.

Belediyedeki işlerini aksatmadan dizi çekimlerinde yer aldığını belirten Ulak, yeni tekliflere de açık olduğunu kaydederek "Manisa'nın Büyükşehir statüsü kazanmasından dolayı görev yaptığım belde artık mahalleye dönüşecek. Bu nedenle başkanlık görevim sona erecek. Teklif gelirse oyunculuk yapmak istiyorum, gelmezse de asıl mesleğim olan öğretmenliğe döneceğim" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Belediyesi kapanacak başkan, dizi oyuncusu oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement